Vyparádená na jednotku aj s rúškom! Lopez zvádzala v uliciach, má nový imidž

Kto povedal, že pre karanténne opatrenia nemôže byť z vás elegantná a zvodná dáma? Herečka a speváčka Jennifer Lopez má celkom jasno.

15.10.2020 00:00
debata (1)
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner... Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez odchádzajú z večere v San Vicente Bungalows.

Latino-diva, ktorá už roky púta pozornosť svojím mladistvým vzhľadom, pritiahla pozornosť aj v pondelok večer v Los Angeles, keď ju paparazzovia zachytili pri odchode z romantickej večere. Samozrejme, po jej boku stál snúbenec Alex Rodriguez. Bola to však najmä „J.Lo“, ktorá sa ocitla v centre záujmu.

Päťdesiatjedenročná speváčka totiž predviedla, že aj v časoch pandemických opatrení sa odmieta vzdať luxusnej módy a príťažlivej štýlovej úpravy. Do mesta si vyrazila v saténovom modrom overale, ktorý doladila kabelkou z dielne značky Valentino. Zaujala tiež novým účesom s ofinou, s ktorou ju bolo doposiaľ vídať skôr príležitostne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@jlo got bangs today ✨

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1),

O „vynovenú“ podobu intrepretky hitov Let's get Loud či najnovšie Lonely (dueto so spevákom Malumom) sa postaral jej dvorný hair-štylista Chris Appleton, ktorý sa dokonca svojim výtvorom pochválil aj na Instagrame. Tam tiež jasne vidieť, ako vyzerá Jennifer Lopez bez ochranného rúška, s ktorým vyrazila do večerných ulíc.

A jedno je viac ako jasné! Rozhodne nepodceňuje kompletnú úpravu a okrem zvodne nalíčených očí stavila aj na zvýraznené pery. Čo poviete, svedčí jej to, však?

Poriadne prekvapivý vizuál si na rúško zvolila...
Prezidentka SR Zuzana Čaputová zaujala hneď v...
+18Americko-izraelská herečka Natalie Portman je...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #večera #nový imidž #ofina

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...