Hudobné ceny Billboard prilákali hviezdy: Clarkson, Richie aj Lizzo, tieto dámy upútali

Bez prítomnosti divákov, ale s množstvom hudobných umelcov či zástupcov šoubiznisového sveta sa konalo tohtoročné vyhlásenie cien Billboard Music Awards. Už tretí rok po sebe sa o jeho moderovanie postarala Kelly Clarkson.

15.10.2020 11:00
debata
Moderátorkou večera bola speváčka Kelly... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2020 Billboard Music Awards Moderátorkou večera bola speváčka Kelly Clarkson. Na obrázku v jednom zo svojich outfitov, ktoré počas večera striedala.

Najvýraznejší rozdiel v porovnaní s minulým rokom pre Clarksonovú asi nebol fakt, že pandémia koronavírusu zabránila vstupu publika, ale to, že sa prvýkrát ujala moderovania akcie ako single žena. Pred pár mesiacmi totiž niekdajšia víťazka súťaže American Idol oznámila, že sa rozvádza s manželom Brandonom Blackstockom. Bolo to veľké prekvapenie pre fanúšikov, ale aj mnohých blízkych priateľov.

Speváčka Sia na vyhlásení cien Billboard Music...
Podnikateľka a celebrita Nicole Richie vyzerala...
+12Speváčka Billie Eilish bola jednou z mála...

Na stredajšom vyhlásení hudobných cien, ktoré sa prednahrávalo, však pôsobila sympatická speváčka profesionálne, vtipkovala, striedala outfity a tiež zaspievala na úvod skladbu od Whitney Houstonovej Higher Love.

Absolútnym kráľom večera sa stal spevák Post Malone, ktorý si odnášal dohromady deväť sošiek v rozličných kategóriách. Medzi víťazmi sa objavil tiež spevák Khalid, speváčka Billie Eilish či jej kolegyňa Lizzo. Tá zaujala okamžite ako vstúpila na pódium. Svoje kilogramy totiž obliekla do minišiat s nápisom Vote (Voľte).

Speváčka Lizzo si prevzala jednu z cien... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2020 Billboard Music Awards Speváčka Lizzo si prevzala jednu z cien Billboard Music Awards a vyzvala k voľbám.

Medzi ozdoby večera patrila nepochybne dvojnásobná mama, podnikateľka a celebrita Nicole Richie, ktorá sa objavila v čiernej priehľadnej kreácii a odovzdala jednu z cien. Čerstvá oslávenkyňa päťdesiatky Taraji P. Henson stavila na trblietavé šaty s výrazným rozparkom.

Počas večera prebehlo niekoľko hudobných vystúpení, medzi inými spievala napríklad speváčka Sia, jej kolegyňa Doja Cat či speváci John Legend, Bad Bunny alebo už spomenutý Khalid. Jedným z veľkých hudobných návratov bolo aj vystúpenie ženskej formácie En Vogue, ktorá sa preslávila začiatkom 90-tych rokov.

zväčšiť Spevák Post Malone ovládol večer Billboard... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Spevák Post Malone ovládol večer Billboard Music Awards. Spevák Post Malone ovládol večer Billboard Music Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Kelly Clarkson #Nicole Richie #Billboard Music Awards #Post Malone #Lizzo

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...