Opäť v chomúte! Hercovi Cenovi počarila krásna manažérka, nasadil jej obrúčku

Napriek tomu, že súčasná situácia nenahráva príliš vysnívaným svadbám, pred oltár sa postavilo aj niekoľko známych párov. Naposledy tiež herec a bývalý zápasník John Cena.

16.10.2020 00:00
debata
Herec John Cena a jeho dnes už manželka Shay... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herec John Cena a jeho dnes už manželka Shay Shariatzadeh na premiére filmu Hry s ohňom. Herec John Cena a jeho dnes už manželka Shay Shariatzadeh na premiére filmu Hry s ohňom.

Hrdina filmov ako Doktor Dollitle či Bumblebee sa podľa správ magazínu People oženil so svojou partnerkou Shay Shariatzadeh, s ktorou tvorí pár zhruba od začiatku roka 2019. Dvojica si mala povedať áno počas skromného civilného obradu na notárskom úrade v Tampe.

Štyridsaťtriročný Cena a jeho o trinásť rokov mladšia manželka sa vraj podľa starších vyjadrení herca skutočne našli. Pri promovaní filmu Hry s ohňom z roku 2019 sa bývalý wrestler obdivne vyjadril na adresu tridsaťročnej projektovej manažérky.

„To, čo bude navždy výnimočné na tomto filme, nezávisle na tom, aké projekty ma čakajú v budúcnosti, je fakt, že som pri ňom stretol niekoho špeciálneho,“ uviedol vtedy.

Cena bol pritom v minulosti už raz ženatý a po neúspechu prvého manželstva tvoril niekoľko rokov pár s americkou celebritou, influencerkou a tiež zápasníčkou Nikki Bella. Dvojica sa mala brať, no len pár týždňov pred plánovaným termínom svadby oznámili jej zrušenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svadba #John Cena

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...