Aká pandémia, prosím vás... Latino hviezdy vystavili sexy krivky v gala!

Výročné ceremoniály v USA sa už nejaký mesiac nesú v znamení programov predtočených dopredu či zostrihov zo štúdia kombinovaných s online vstupmi. Hviezdy sa skrátka v aktuálnej situácii o seba boja... Nie však tie latino!

22.10.2020 11:30
debata (3)
Mexická herečka Samadhi Zendejas bola... Foto: SITA/AP, Jim Rassol
Mexická herečka Samadhi Zendejas bola neprehliadnuteľná aj vďaka svojim krivkám. Mexická herečka Samadhi Zendejas bola neprehliadnuteľná aj vďaka svojim krivkám.

Teda aspoň tak pôsobilo stredajšie vyhlásenie cien Latin Billboard Music Awards, ktoré sa konalo v športovej hale BB&T Center na Floride. Červený koberec zaplnili hudobné aj televízne hviezdy a event mal podobu akoby žiadna pandémia ani neexistovala.

Gaby Espino na vyhlásení cien Billboard Latin...
Spevák Pablo Alboran na vyhlásení cien...
+10Herečka a televízna moderátorka Jacky...

Stredajší slávnostný večer sa niesol v znamení latino hudby a tak väčšinu pozvaných hostí tvorili najmä zástupcovia hudobnej brandže. Pozornosť medzi nimi upútala napríklad speváčka Paulina Rubio, ktorá sa objavila v modrej kreácii s vysokými čižmami rovnakej farby, alebo speváčka Jessie Reyez oblečená vo výraznom modeli s odhaleným bruškom.

Šoubiznis latino hviezd sa roky krúti aj okolo televíznych programov či populárnych seriálov, najmä telenovelovécho charakteru. Aj preto sa medzi pozvanými hosťami ocitla napríklad mexická herečka Samandhi Zendejas či populárna venezuelská herečka Gaby Espino.

Vanessa Claudio prišla v kreácii Jose Alarcon. Foto: SITA/AP, Jim Rassol
Vanessa Claudio prišla v kreácii Jose Alarcon. Vanessa Claudio prišla v kreácii Jose Alarcon.

Dámy pritom zaujali aj svojím sexi vzhľadom, ktorý je v prípade akcií ako Latin Billboard Music Awards doslova predpísaným „dress-code“. Odhalené výstrihy, vysoké rozparky, len trošku látky zakrývajúcej poprsie, alebo naopak veľkolepé róby, no s poriadne zvýraznenými výstrihmi. Na červenom koberci nechýbalo nič z toho a vy si to môžete overiť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #červený koberec #Latin Billboard Awards #sexy krivky #pandémia

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....