Schwarzenegger so sexy priateľkou na cenách CMA: Čo nabonzoval o mame?

Aj napriek pandémii sa v americkom Nashville konal v stredu večer slávnostný večer venovaný americkému hudobnému žánru country. Nechýbali najväčšie hviezdy a červený koberec zaplnili krásne dámy.

12.11.2020 13:40
debata
Abby Champion a Patrick Schwarzenegger spoločne... Foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia
Abby Champion a Patrick Schwarzenegger spoločne na vyhlásení cien CMA Awards v americkom Nashville. Abby Champion a Patrick Schwarzenegger spoločne na vyhlásení cien CMA Awards v americkom Nashville.

Medzi nimi sa objavili známe mená ako Miranda Lambert či Carrie Underwood, ktoré sa pravidelne umiestňujú so svojimi nahrávkami medzi ocenenými, tentoraz sa však museli deliť aj s mladšími kolegyňami. Lambert, ktorá bola v minulosti vydatá za populárneho hudobníka Blaka Sheltona, dorazila na ceremoniál v ostroružových šatách Alex Perry. A v spoločnosti usmiateho druhého manžela Brendana McLoughlina. Carrie Underwoodovú oblečenú v kreácii s asymetrickým spodným lemom tiež sprevádzala polovička – hokejista Mike Fisher.

Speváčka Carrie Underwood a jej manžel Mike...
Abby Champion a Patrick Schwarzenegger spoločne...
+3Americká topmodelka Taylor Hill na vyhlásení...

V zozname známych párikov si však dostatočnú pozornosť uchmatol aj taký, ktorý s hudbou veľa spoločného nemá. Reč je o Patrickovi Schwarzeneggerovi, hercovi a modelovi, ktorý je synom slávneho rakúskeho rodáka, herca a niekdajšieho kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera. Na červenom koberci ho sprevádzala priateľka Abby Champion, s ktorou s prestávkami tvorí pár od roku 2016. Sexy blondínka s dlhými nohami a mierami modelky sa predviedla v dvojdielnej minikreácii s odhaleným bruškom.

Zahanbiť sa však nedal ani prostredný syn bývalého kulturistu a Marie Shriverovej. V krémovom obleku Teddy Vonranson, ktorý doplnil rovnako farebným kašmírovým rolákom, vyzeral štýlovo. Pred novinármi nedávno prezradil, že s rodinou oslavovali matkine narodeniny a pripravili jej skutočne netradičný darček. Pre Shriverovú, ktorá pochádza z kennedyovskej rodiny, nechali jej deti vyrobiť tortu s portrétom brušných svalov Lennyho Kravitza na vrchu.

Speváčka Kelsea Ballerini prišla v kreácii... Foto: Jamie Schramm/Country Music Association Inc. / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka Kelsea Ballerini prišla v kreácii Dolce & Gabbana. Speváčka Kelsea Ballerini prišla v kreácii Dolce & Gabbana.

„Bude sa cítiť trápne, že to hovorím, ale aj tak to poviem. Spravili sme jej tortu a na vrch sme nechali vytlačiť obrázok Lennyho tehličiek. Bola to fotka z nejakého časopisu a mame sa strašne páčila, ale už si nepamätám, akého. Na jednej strane sa cítila trošku trápne, ale bol to skvelý žart. Zabávali sme sa,“ komentoval Patrick Schwarzenegger.

Medzi dámy, ktoré nepochybne upútali pozornosť patrila tiež Kelsea Ballerini. Pravdepodobne aj v najhonosnejšej kreácii večera. Išlo o princeznovské šaty zdobené látkovými kvetinami z dielne talianskej značky Dolce & Gabbana. V galérii si pozrite ďalšie hviezdy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Schwarzenegger #Abby Champion #CMA Awards

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...