Zvodná biznismenka? Takto kráska Taylor Hill bodovala v kreácii Versace!

Patrila k hviezdam na septembrovom filmovom festivale v Benátkach, teraz pre zmenu žiarila na vyhlásení hudobných cien country žánru. Americká topmodelka Taylor Hill stavila na sexy biznis look.

14.11.2020 13:52
debata
Americká topmodelka Taylor Hill na vyhlásení... Foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia
Americká topmodelka Taylor Hill na vyhlásení 54. ročníka cien CMA Awards v Nashville. Americká topmodelka Taylor Hill na vyhlásení 54. ročníka cien CMA Awards v Nashville.

Dvadsaťštyriročná kráska, ktorá v minulosti pracovala pre Victoria's Secret, značky Ralph Lauren či Dior, sa zaradila do zoznamu pozvaných celebrít na stredajšom vyhlásení cien CMA Awards. Od prvého momentu na červenom koberci upútala.

Dlhohoná modelka stavila na nohavicový kostým z dielne značky Versace, ktorý ju opticky ešte o kúsoček predĺžil. Napriek tomu, že išlo o v zásade „biznisový“ kus odevu, aký sa zvyčajne spája so ženskou pracovnou garderóbou, modelka v ňom pôsobila skutočne sexy. Dôvodom bol aj netradične riešený dekolt či masívne zlaté reťaze okolo krku a príťažlivé líčenie s mačacími očami.

Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v kreácii Etro. Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v kreácii Etro.

Jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti je už niekoľko mesiacov zamilovaná do Daniela Freyera, ktorý pracuje v pomerne netradičnom sektore. Je totiž šéfom strategicko-poradenskej spoločnosti Cannatlantic, ktorá sa orientuje na svetový trh s marihuanou a jej využitím v priemysle.

Dvojicu prvýkrát médiá odfotografovali vo februári tohto roka, ešte pred vypuknutím pandémie koronavírusu. Spoločne sa však objavili aj v spomenutých Benátkach začiatkom septembra a údajne je ich vzťah stále veľmi pevný. Aj napriek faktu, že pre biznis musí Freyer tráviť veľkú časť svojho času v Londýne.

Speváčka Carrie Underwood a jej manžel Mike...
Abby Champion a Patrick Schwarzenegger spoločne...
+3Americká topmodelka Taylor Hill na vyhlásení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Versace #modelka #Taylor Hill #CMA Awards

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...