Tomu sa vraví premiéra! Hviezdam The Crown poslali domov červený koberec a výsledok...

Nová cesta, ako priniesť divákom slávnostné momenty premiérových večerov? Snáď nie! Ale ako netradičný pokus rozhodne aktivita televízie Netflix potešila aj zaujala.

13.11.2020 13:26
debata
Herečka Emma Corrin a jej premiérový... Foto: NETFLIX
Herečka Emma Corrin a jej premiérový "domáci" look. Herečka Emma Corrin a jej premiérový "domáci" look.

Streamovacia televízna stanica, v ktorej produkcii vzniká aj úspešný seriál The Crown, sa rozhodla zorganizovať netradičnú premiéru štvrtej série – naplánovanej na obrazovkách od nedele 15. novembra. Keďže pandemické obmedzenia stále bránia tomu, aby sa uskutočnila normálna slávnostná premiéra, zástupcovia Netflixu prišli s netradičným návrhom.

Herečka Helena Bonham Carter počas vlastnej...
Herečka Emma Corrin a jej premiérový "domáci"...
+3Herečka Gilian Anderson so svojím partnerom si...

Hlavným seriálovým hviezdam poslali domov červený koberec a tiež plátno s logom televízie a názvom seriálu a vyzvali ich, aby si urobili vlastný premiérový moment doma. Herečky aj herci to vzali vážne a výsledkom sú fotografie, ktoré skutočne pôsobia akoby vznikli priamo na červenom koberci. Teda možno až na Oliviu Colmanovú, predstaviteľku kráľovnej Alžbety II., pri ktorej jasne vidieť, že sa tak deje v jej obývačke.

Zaujímavé tiež bolo vidieť, ako si hviezdy poradili s takýmto eventom bez pomoci vizážistov či štylistov. Rozhodne neprehliadnuteľná bola najmä herečka Emma Corrin, ktorá prichádza ako nová tvár a stvárni princeznú Dianu. Jej vzorovaná kreácia minišiat spoločne s pančuchami pôsobila trendovo a osviežujúco.

Herečka Helena Bonham Carter počas vlastnej... Foto: NETFLIX
Helena Bonham Carter Herečka Helena Bonham Carter počas vlastnej domácej premiéry štvrtej série seriálu The Crown.

Vo veľkom štýle poňala premiéru aj herečka Helena Bonham Carter, ktorej dokonca robili na jej „červenom koberci“ spoločnosť jej štvornohí miláčikovia.

Podoba hlavných hrdinov s ich skutočnými predobrazmi v prípade The Crown často naozaj vyráža dych, tu si môžete tiež pozrieť viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #červený koberec #netflix #Helena Bonham Carter #The Crown #Emma Corrin

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...