Pandémia ich nezastaví! V Monaku oslávili štátny sviatok, princezná Charlene žiarila

Aj napriek pandémii, no s výraznými bezpečnostnými a hygienickými opatreniami sa uskutočnila bohoslužba pri príležitosti osláv Národného dňa Monaka. Nechýbala, samozrejme, kniežacia rodina.

20.11.2020 11:23
debata
zväčšiť Knieža Albert a jeho manželka, princezná... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Monaco National Day 2020 Knieža Albert a jeho manželka, princezná Charlene oslávili Národný deň Monaka na bohoslužbe v tamojšej katedrále. Samozrejme, s rúškami.

Pred tamojšou katedrálou sa zišli stovky ľudí, no podmienkou bolo, aby si tvár chránili rúškom. Ochranka pri vstupe do svätostánku kontrolovala teplotu a prehliadke sa nevyhli ani zástupcovia kniežacej rodiny v čele s kniežaťom Albertom a jeho manželkou Charlene.

Vysoká blondínka, ktorá už niekoľko rokov púta pozornosť po boku Alberta, zaujala aj tentoraz. A neprekážalo, že jej tvár zakrýva čierne rúško. Princezná Charlene si obliekla elegantný model dlhého kabátu, ktorý doplnila baretkou s ruským tylom a vyzerala patrične nóbl.

Monacké knieža Albert a jeho manželka,...
Princezná Charlene bola elegantná aj s čiernym...
+3Príslušník ochranky meria teplotu mníške, ktorá...

Rodičov nasledovali aj ich deti, dvojičky Jacques a Gabriella, ktoré sa však tentoraz objavili pred objektívmi vybraných médií len na pár krátkych momentov.

Na bohoslužbu vedenú monackým predstaviteľom cirkvi prišli aj deti princeznej Caroline, staršej sestry kniežaťa Alberta, ktorá ani tentoraz osobne nechýbala. Poslala však svoju najmladšiu dcéru, princeznú Alexandru Hanoverskú a dvoch synov, Andreu a Pierra Casiraghiovcov, ktorých má z druhého manželstva.

Zástupcovia kniežacej rodiny vyzvali ľudí k solidarite a pomoci v náročných časoch, ktoré sa snáď už čoskoro skončia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #knieža Albert III. #princezná Charlene

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...