Móda krások na cenách AMA: Lopez ako trblietavá bohyňa, Lipa rozkošne sexy!

Napriek obmedzeniam sa tvorcom slávnostného vyhlásenia amerických hudobných cien podaril husársky kúsok. Pripraviť večer plný hviezd, na ktorom nechýbali sexy vystúpenia, predvádzanie sa na červenom koberci a najmä slávne tváre.

23.11.2020 10:27
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v... Foto: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain. Speváčka a herečka Jennifer Lopez prišla v kreácii Balmain.

Nedeľňajšie vyhlásenie cien American Music Awards sa nieslo v znamení množstva ženských interpretiek a medzi nimi už tradične bodovala 52-ročná Jennifer Lopez. Informácia o jej veku znie pri pohľade na latino-krásku zakaždým ako nemiestny žart a výnimkou nebol ani moment, keď Lopez pózovala pred fotostenou v trblietavej kreácii z dielne parížskej značky Balmain. Vyzerala skrátka špičkovo. Sexy, zvodne, krásne a pritom moderne upravená.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace.
Raper Nelly na American Music Awards 2020.
+20Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

V duchu zvodného odhaľovania kriviek sa však niesli módne voľby aj Lopezovej mladších kolegýň. Napríklad speváčka Bebe Rexha volila veľmi podobný model, striebornú trblietavú kreáciu s asymetrickým prestrihom v dekolte a odhalenými nohami od britského dizajnéra Juliena Macdonalda.

Pri úvodnom pózovaní zaujala aj hviezdna Dua Lipa, ktorá miešala sexepíl s dievčenskou rozotmilosťou. Podarilo sa jej to vďaka šatám z Atlantídou inšpirovanej kolekcie značky Versace. Minimodel s motívmi mušlí a podmorských živočíchov vyšívaných flitrami na šatách s riaseným plisé jej svedčal, fungovalo aj líčenie a mejkap. Na jednotku.

Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American... Foto: ABC / Shutterstock Editorial / Profimedia
Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American Music Awards 2020. Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace na American Music Awards 2020.

Pred objektívy predstúpila aj trojnásobná mama Ciara, ktorá svoje tretie dieťa priviedla na svet toto leto. V bezchybnej forme asi ešte úplne nie je, ale kto by jej to vyčítal. Ceremoniál American Music Awards absolvovala v kreácii Balmain, ktorá provokatívne odhalila jej nohy vo vysokých čižmách z latexu.

Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách Tom Ford na American Music Awards. Herečka Christian Serratos v odvážnych šatách Tom Ford na American Music Awards.

Medzi najsexi dámy večera potom patrila aj herečka Christian Seratos, ktorá si vybrala pre slávnostný večer model z dielne dizajnéra Toma Forda. Šaty z jemne spletených retiazok, zdobené drobnými kryštálmi predvádzala na prehliadke topmodelka Bella Hadid a už vtedy vyvolala rozruch svojou odvahou vyjsť v nich na mólo naostro. Seratos jej kroky nasledovala a zjavne pod modelom nemala žiadnu podprsenku, ani všité košíky, ktoré by jej zakrývali intímne partie. A výsledok? Vyzerala fakt sexy.

Viac dám si môžete pozrieť v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #Jennifer Lopez #American Music Awards #sexy #Bebe Rexha #Dua Lipa

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...