Pamätáte si fešného učiteľa z Glee? Neuveríte, je z neho Grinch, to je maska!

Herca a speváka Matthewa Morrisona poznajú slovenskí diváci najmä ako symaptického pedagóga zo seriálu Glee. Teraz sa predstaví v o niečo menej "sympatickej" úlohe.

04.12.2020 10:00
debata
zväčšiť Herec Matthew Morrison ako Grinch v scéne z... Foto: SITA/AP, David Cotter
Herec Matthew Morrison ako Grinch v scéne z muzikálu Dr. Suess' The Grinch Musical. Herec Matthew Morrison ako Grinch v scéne z muzikálu Dr. Suess' The Grinch Musical.

Morrison kývol na ponuku strihnúť si rolu ufrflaného a zlomyseľného škriatka Grincha, ktorý nemá rád Vianoce a pod taktovkou televízie NBC spoločne s ďalšími hercami pripravili filmovú podobu známeho muzikálu nesúceho práve meno hlavnej postavy.

Morrison podstúpil niekoľko hodín maskovania, aby sa mohol zmeniť na zeleného Grincha a spoločne s ďalšími kolegami nakrútili filmový záznam pre NBC z divadelných dosiek Troubadour Theatre v Londýne. Štyridsaťdvaročný Morrison sa, samozrejme, predstaví aj ako spevák.

Herec Matthew Morrison ako Grinch pri maskovaní.
Herec Matthew Morrison ako Grinch pri maskovaní.
+3Herec Matthew Morrison ako Grinch v scéne z...

Jeho hudobný talent zaujal už v spomenutom hite Glee, ktorý na slovenské obrazovky prinášala pred časom televízia Markíza. Následne sa Morrison realizoval popri herectve aj hudobne a vydal niekoľko albumov. Tentoraz si musel poradiť aj s výraznou maskou, ktorá pri živom speve muzikálovým hercom príliš výkon neuľahčuje.

Herec a hudobník Matthew Morrison zo seriálu Glee. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Matthew Morrison Herec a hudobník Matthew Morrison zo seriálu Glee.

Keď pred pár mesiacmi zástupcovia NBC ohlásili, že práve Morrison stvárni slávneho vianočného škriatka, ktorého si kedysi vo filmovej verzii zahral komik Jim Carrey, vyvolali vášnivú diskusiu internetových fanúšikov. Mnohí tvrdili, že Morrison sa na rolu vôbec nehodí a je množstvo iných hercov, ktorí ju mohli dostať namiesto neho. Ako sa herec popasoval s úlohou, zistia diváci televízie NBC v stredu 9. decembra, keď je naplánovaná premiéra titulu s názvom Dr. Seuss’ The Grinch Musical.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Glee #Matthew Morrison #maskovanie #Grinch

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...