Trávníčková po smrti mamy opäť v spoločnosti! A ako vyzerá jej 'večný' princ?

Napriek nedávnej smrti mamy sa Monika Trávničková, manželka známeho herca Pavla Trávníčka nevzdáva spoločenských akcií. Jednu absolvovali spoločne aj pred pár dňami na zámku Berchtold vo Vidoviciach.

24.12.2020 00:00
debata
Manželia Monika a Pavel Trávníčkovci na zámku... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Manželia Monika a Pavel Trávníčkovci na zámku Berchtold počas natáčania živého koncertu. Manželia Monika a Pavel Trávníčkovci na zámku Berchtold počas natáčania živého koncertu.

Trodsaťpäťročná Monika Trávníčková sa na akcii zúčastnila po boku svojej slávnejšej polovičky. Pavel Trávníček je neoddeliteľnou súčasťou Vianoc už desiatky rokov vďaka jeho úlohe princa v rozprávke Tri oriešky pre Popolušku. Na živý koncert, ktorý sa vysielal z online záznamu, prišiel ako jeden z účinkujúcich.

Jeho nežná polovička podobne ako ďalšie pozvané dámy nenechala nič na náhodu a predviedla sa v skutočne spoločenskej podobe. Obliekla si na seba trblietavé večerné šaty v striebornej farbe s plisovanou sukňou. Fotografiou, ku ktorej pripojila aj pár záberov ďalších účinkujúcich, sa pochválila aj na sociálnych sieťach.

Pre portál Životvcesku.cz sa ešte deň pred Vianocami priznala, že sviatky budú v jej rodine veľmi tradičné. „Štedrý deň budeme tráviť klasicky. Natočili sme vianočný livestreamový koncert, takže to bola milá spolupráca so všetkými umelcami. Teraz ešte uháňam v rýchlosti pre malého na Moravu a inak, myslím, že už máme všetko pripravené,“ komentovala deň pred príchodom sviatočných dní Trávníčková.

Pohreb jej mamy, ktorá podľahla komplikáciám súvisiacim s ochorením covid-19, sa konal začiatkom mesiaca. Monika Trávníčková sa však aj s manželom vrhli okamžite do práce. Podľa mnohých známych aj preto, aby nemuseli myslieť na ťažké chvíle, ktoré im tento rok priniesol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Pavel Trávniček #Monika Trávníčková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...