Wau, sánka dolu! Slávna bacuľka v rovnakých šatách ako vojvodkyňa, vyzerá...

Je síce znovu single, ale na herečke Rebel Wilsonovej rozhodne nevidieť smútok. Ba skôr naopak. Na sociálnej sieti predviedla jednu zo svojich najkrajších podôb vôbec. A skrýva sa v nej aj zaujímavý detail.

08.02.2021 11:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Austrálska herečka sa pred pár dňami zúčastnila na nakrúcaní nového projektu a pri tejto príležitosti sa vyobliekala do gala. Jednu z mála príležitostí, keď sa môžu hviezdy predviesť pred objektívmi a zažiariť, rozhodne nepremárnila.

Wilsonovej voľba padla na červené šaty s aranžovaným naznačeným pláštikom od značky Safiyaa (viac fotografií si prezriete kliknutím na šípku v odkaze z Instagramu vpravo). Ak sú vám povedomé, vôbec sa nečudujeme. Rovnaký model totiž minulý rok predviedla iná slávna celebrita – konkrétne vojvodkyňa Meghan zo Sussexu.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Simon Dawson
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú do priestorov Royal Albert Hall v Londýne na Mountbatten Festival of Music. Meghan žiarila v červenej večernej róbe Safiyaa.

Tridsaťdeväťročná manželka princa Harryho sa v červenej večernej róbe objavila po boku svojej polovičky na hudobnom galavečere armádnych kapiel a vyzerala v tom momente skutočne očarujúco. Išlo o jednu z posledných oficiálnych aktivít, ktorú manželská dvojica absolvovala vo Veľkej Británii pred odletom do USA.

V prípade známej blondínky, ktorú diváci poznajú napríklad z hudobnej komédie Ladíme! a jej pokračovaní, platí rovnako, že vyzerala skutočne očarujúco. Kedysi zaoblená Wilson za uplynulý rok zhodila vyše dvadsať kíl a dosiahla svoju vytúženú váhu, ktorá bola 74 kilogramov. Odvtedy vraj ešte nejaké to kilo išlo dolu a plavovláska si zjavne užíva možnosť pochváliť sa výsledkami.

Vy môžete v ankete zahlasovať, ktorá dáma sa vám páči viac v kreácii Safiyaa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #Rebel Wilson #vojvodkyňa Meghan #Safiyaa

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...