Na ulici ako na červenom koberci? Fíha, čo si to Jennifer Lopez obliekla (a obula)?

Kým väčšina známych osobností sa posledné mesiace objavuje najčastejšie v teplákoch či džínsach, speváčka Jennifer Lopez si aj bežný deň dokáže užiť ako veľkolepú premiéru na červenom koberci. Opäť to potvrdila v Miami.

12.02.2021 00:00
debata (1)
Speváčka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex... Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
590199758 Speváčka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez na odchode z Coconut Grove, The Modern Miami Luxury Hotel.

Päťdesiatjedenročnú hudobnú divu a herečku pristihli paparazzovia pri odchode z Coconut Grove, luxusného hotelu v Miami s vyhliadkovými terasami a gurmánskou reštauráciou. Po jej boku nechýbal snúbenec Alex Rodriguez a tiež početný sprievod v podobe ochranky a manažérov.

Lopez sa aj počas bieleho dňa v slnečnom Miami predvádzala ako hotová hviezda červeného koberca, obliekla si na seba dlhé biele šaty s košeľovým golierom, ktoré pri chôdzi za ňou viali do diaľky. K nim volila biele sandále so zatvorenou špičkou na super vysokých podpätkoch. A aby bolo jasné, že po ulici kráča celebrita, pridala aj kabelku z najnovšej kolekcie značky Christian Dior.

Speváčka Jennifer Lopez prichádza na... Foto: SITA/AP, JONATHAN ERNST
Biden Inauguration Speváčka Jennifer Lopez prichádza na inauguračný ceremoniál Joea Bidena oblečená v kreácii Chanel.

Podľa viacerých zdrojov si speváčka užila príjemný obed s Rodriguezom, ktorý mal byť akousi predvalentínskou oslavou nedeľňajšieho sviatku zamilovaných, následne pokračovali ešte v programe dňa a zastavili sa na niekoľkých ďalších miestach.

V nedeľu pár nechýbal ani na zápase Super Bowl, ktorý sa odohrával vo floridskej Tampe na štadióne Raymonda Jamesa. Kým jej partner prišiel ako veľký športový fanúšik, Lopez si určite tiež chcela pozrieť svojho nástupcu – speváka The Weeknda, ktorý zabával divákov v prestávke v polčasoch. Minulý rok o tomto čase bola hviezdou polčasového vystúpenia práve Jennifer Lopez spoločne s kolumbijskou rodáčkou Shakirou.

Americká speváčka je jednou z najaktívnejších umelkýň aj v časoch koronakrízy a množstva zrušených podujatí. Tento rok napríklad vystúpila na inaugurácii nového amerického prezidenta Joa Bidena.

Lady Gaga spieva americkú národnú hymnu počas...
Nový americký prezident Joe Biden (vľavo) a...
+8Speváčka Jennifer Lopez počas inaugurácie...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #Jennifer Lopez #Dior #ulica

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....