Tehotná latino hviezdička odhalila bruško! Jej kolegyne všeličo iné aj možné...

Hviezdy latino hudby sa koronavírusu neboja. Aspoň to by sa mohlo zdať po štvrtkovom ceremoniáli cien Premios Lo Nuestro. Červený koberec bol plný osobností z rôznych hudobných žánrov a na pódiu to žilo tiež.

19.02.2021 08:48
debata
Speváčka Natti Natasha si prišla po jednu z... Foto: SITA/AP, Marta Lavandier
2021 Premio Lo Nuestro - Show Speváčka Natti Natasha si prišla po jednu z cien s odhaleným bruškom vo vysokom štádiu tehotenstva.

Medzi hosťami štvrtkového večera v Miami boli niektoré známe mená, ktoré čosi povedia aj slovenskému poslucháčovi. Napríklad Kolumbijčan Maluma vystúpil počas večera viackrát a tiež sa tešil z niekoľkých cien. V hale American Airlines, kde sa prenos nakrúcal a konal, sa objavil aj Daddy Yankee či Luis Fonsi – autori megahitov latino žánru a reaggetonu. Cenu za pieseň roka si prišla prevziať Paulina Rubio v kreácii Monsoori.

Raphy Pina gratuluje kolegyni Natti Natasha...
Speváčka Natti Natasha si prišla po jednu z...
+4Spevák Luis Fonsi.

Pozornosť počas večera však na seba strhla aj dominikánska hviezdička Natti Natasha, ktorá si prišla prevziať cenu za najlepší „tropický“ hit. Tridsaťštyriročná brunetka, ktorá na svoj celosvetový úspech zatiaľ len čaká (no v krajinách Latinskej a Južnej Ameriky je obrovskou hviezdou), je momentálne v šťastnom očakávaní. A aby to vedeli všetci, vystavila svoj požehnaný stav na obdiv.

Speváci Carlos Rivera (vľavo) a Maluma... Foto: SITA/AP, Marta Lavandier
2021 Premio Lo Nuestro - Show Speváci Carlos Rivera (vľavo) a Maluma zaspievali skladbu 100 Anos.

Na pódiu sa tak objavila v sexy šatách, ktoré odhalili jej zaoblené bruško natreté trblietavým krémom. Od kolegu, ktorý jej odovzdával cenu, sa dokonca dočkala aj gratulačného bozku priamo na brucho.

Ako to už v prípade slávnostných podujatí pod taktovkou hviezd latinskoamerickej pop-music býva, zvodná, vášnivá a sexy je aj móda, ktorú dámy predvádzajú na červenom koberci. V našich galériách si môžete pozrieť aspoň výber toho naj, čo sa objavilo vo štvrtok večer na červenom koberci v Miami.

Nicki Nicole na vyhlásení cien Premio Lo Nuestro.
Speváčka Chesca na Premio Lo Nuestro.
+9Speváčka Paulina Rubio si odnášala cenu za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Miami #tehotná žena #Maluma #vyhlásenia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...