Najsexi babička Zlatých glóbusov? Z Curtisovej výstrihu sa vám zatočí hlava

Neprehliadnuteľná. A nielen kvôli žiarivej žltej farbe šiat, ale tiež pre poriadne sexy zjav bola na vyhlásení Zlatých glóbusov americká herečka Jamie Lee Curtis.

01.03.2021 10:04
debata
Herečka Jamie Lee Curtis na červenom koberci v... Foto: AFP / AFP / Profimedia
594218778 Herečka Jamie Lee Curtis na červenom koberci v Los Angeles žiarila v žltej saténovej róbe.

Dcéra slávneho Tonyho Curtisa, ktorej popularitu priniesol horor Halloween a neskôr aj niekoľko výrazných komediálnych úloh, sa objavila v nedeľu večer v hoteli Beverly Hilton, kde sa nakrúcala časť ceremoniálu 78. ročníka filmových a televíznych cien.

Curtis si na tento moment vybrala model žltých šiat z hodvábneho saténu od Alexa Perryho, ktoré vyzneli naozaj príťažlivo a zvodne aj v spojení s jej kratučkým účesom sivých vlasov. Do očí okamžite udrel tiež herečkin dekolt. Ten už za jej kariéru nadobudol vlastnú porciu slávy (stačí si pozrieť internet a zábery z hitov ako Ryba menom Wanda či Pravdivé lži). A zdá sa, že ani vo veku 62 rokov sa Jamie Lee Curtis neplánuje vzdať svojej povestnej zvodnosti, ku ktorej prispieva aj mladistvý šarm.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

Slávnostný ceremoniál si pritom aj napriek viacerým pandemickým obmedzeniam užilo niekoľko známych (a ročníkovo starších) hviezd. Bola medzi nimi napríklad aj 83-ročná Jane Fonda, ktorá si osobne prišla prevziať cenu za celoživotné dielo – táto cena nesie meno po režisérovi Cecilovi B. DeMillovi. Jane Fonda má už za sebou druhú dávku očkovania proti vírusu covid-19, takže na červený koberec a pred kamery vstupovala s väčšou istotou.

Medzi dámami, ktoré boli tiež neprehliadnuteľné, sa objavila aj 54-ročná Salma Hayek v červenej kreácii Alexander McQueen alebo jej rovesníčka, herečka Laura Dern v nohavicovom kostýme Givenchy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #Zlatý glóbus #vyhlásenie #Jamie Lee Curtis

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...