Nicole Kidman s manželom ukázali dcéry! Zo staršej je už hotová tínedžerka

Jej adoptívne deti, ktoré vychovávala v manželstve s Tomom Cruisom, sú už samostatné a dospelé. V nedeľu herečka Nicole Kidman prekvapila, keď svetu ukázala svoje dve mladšie dcérky.

01.03.2021 13:51
debata
zväčšiť Herečka Nicole Kidman s manželom Keithom... Foto: NBC
imagenicole Herečka Nicole Kidman s manželom Keithom Urbanom a dcérami Sunday Rose (vpravo) a Faith Margaret.

Austrálska herečka sa prihovorila na diaľku divákom slávnostného večera vyhlásenia cien Zlatý glóbus. Na veľké prekvapenie tak urobila v spoločnosti celej rodiny, teda manžela Keitha Urbana, ale aj dcér Sunday Rose (12) a Faith Margaret (10). Išlo o pomerne výnimočný moment aj vzhľadom na to, že Kidman svoje deti doposiaľ vôbec nemedializovala. Iba raz zverejnila ich záber v roku 2017 a aj to boli zachytené len zozadu.

Dvanásťročná Sunday Rose je už skutočná tínedžerka, jej mladšia sestra Faith, ktorú vynosila páru náhradná matka, pôsobila ešte trošku hanblivo. Slávna mama však bola od pohľadu spokojná a už tradične bodovala aj na módnom poli. Čierne šaty s výšivkou zlatej reťaze pochádzali z dielne značky Louis Vuitton.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

V rodine austrálskej rodáčky a jej manžela Urbana sú ženy v prevahe a občas vraj hviezda country potrebuje z ich dosahu uniknúť. „Niekedy ho nájdem v pivnici, ako si brnká na gitare. Vtedy viem, že mu musíme nechať jeho vlastný priestor,“ prezradila Nicole Kidman ešte v novembri v rozhovore pre Marie Claire Australia. Dodala tiež, že ak je jej polovička vystresovaná, zvyčajne skončí pri počítači a googli si automobily. V tom má spoločnú záľubu s mladšou dcérou Faith.

Nicole Kidman je okrem dvoch dcér aj mamou 28-ročnej Belly a 26-ročného Connora, ktorých si adoptovala počas manželstva s Tomom Cruisom. Po ich rozvode sa obe deti rozhodli zostať s otcom, dnes už žijú samostatne. Connor zostal v USA, Bella sa presídlila do Londýna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #ceremoniál #Nicole Kidman #Keith Urban #Zlatý glóbus #dcéry

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...