Španielska kráska ako elegantná diva! Červený koberec ovládla v týchto šatách...

Za veľkou mlákou sa ceremoniály odovzdávania filmových cien konajú zväčša online a na červený koberec prichádzajú len vybrané hviezdy. V Španielsku sa rozhodli inak. Filmový večer cien Goya Awards bol plný hviezd.

08.03.2021 09:41
debata
Herečka Paz Vega. Foto: SITA/AP, Jesus Merida
Spain Goya Awards 2021 Photo Call Herečka Paz Vega.

Na červenom koberci v Malage sa zišli známe tváre domácej kinematografie, ktoré dobre poznajú španielski diváci, ale v mnohých prípadoch aj medzinárodné publikum. To je aj prípad španielskeho rodáka, herca Antonia Banderasa, ktorý sa v sobotu večer postaral čiastočne aj o moderovanie podujatia. Druhou svetovo známou tvárou bola potom napríklad herečka Paz Vega.

Kráska, ktorú si diváci môžu pamätať z hitov Sex a Lucia či posledného Ramba, je pravidelnou ozdobou červených kobercov. Počas uplynulého víkendu to, samozrejme, platilo tiež. Vega, ktorá začiatkom januára oslávila 45. narodeniny, vyzerala skutočne elegantne a očarujúco v kreácii Georges Hobeika Couture. Ilúzia polopriehľadného materiálu formovala postavu a vyzdvihovala herečkine ženské tvary. Brunetka bola aj dokonalo nalíčená a upravená.

Herečka Paz Vega.
Režisér Alejandro Amenabar si skladá...
+5Speváčka Nathy Pelosi na vyhlásení cien Goya...

Samozrejme, zahanbiť sa nedali ani ďalšie španielske kolegyne. A to platilo aj na slávnostnú módu. Napríklad herečka Hiba Abouk si obliekla model Giambattista Valli Haute Couture, pred objektívmi sa objavili aj kreácie Dior, Alberta Ferretti či Gucci alebo móda domácich španielskych dizajnérov.

Herec Antonio Banderas pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Jesus Merida
Spain Goya Awards 2021 Photo Call Herec Antonio Banderas pózuje fotografom na vyhlásení cien Goya Awards.

Počas uplynulého víkendu sa v oklieštenej podobe konalo aj vyhlásenie filmových cien Český lev, kde tiež nechýbalo pár herečiek v spoločenskej móde. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červený koberec #filmové ceny #Goya Awards #Paz Vega

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...