Bulharka, ktorá hrala Boratovu dcéru, ako zvodná bohyňa! Ovládla hollywoodske gala

Narodila sa v bulharskom Burgase, ale aj vďaka svojmu komediálnemu talentu je už nejaký ten mesiac známou tvárou aj v USA. Bulharská herečka Maria Bakalova, ktorá si zahrala v pokračovaní filmu Borat, hviezdila na nedeľňajšom gala.

08.03.2021 11:29
Screen Shot 2021-03-07 at 7.18.41 PM  2... Foto:
Herečka Maria Bakalova si z Critics Choice Awards odniesla cenu pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe.
debata

Dvadsaťštyriročná Bakalova bola nominovaná za svoj výkon v komediálnom hite po boku herca Sachu Barona Cohena. Nezostalo však len pri nominovaní, pôvabná Bulharka premenila túto šancu na víťazstvo. Do nedeľňajšieho ceremoniálu sa prihlásila online, podobne ako ďalšie nominované a ocenené osobnosti. Ale rozhodne slávnostný moment nepodcenila.

Bakalovu na nedeľňajší večer obliekla značka Prada. Šaty s kryštálovou mašľou disponovali pomerne odvážnym výstrihom a nechali vyniknúť ženské prednosti nositeľky. Čierny model doplnila Bakalova aj hrubou čelenkou, tiež vykladanou kryštálmi.

Nominovaná herečka a speváčka Andra Day v...
Herečka Yara Shahidi v kreácii z kolekcie...
+6Herec Paul Mescal v obleku z dielne talianskej...

Mnohé prítomné hviezdy slávnostný večer 26. ročníka podujatia Critics Choice Awards poňali ako skutočný event na červenom koberci. A to aj napriek tomu, že sedeli vo svojich obývačkach či pracovniach alebo hotelových izbách. Na obrazovke tak bolo možné vidieť luxusnú módu viacerých značiek.

Herečka Maria Bakalova počas 26. ročníka cien... Foto: Nick Thompson/Courtesy of Prada
Maria Bakalova PRADA 26th Critics Choice Awards 3.7.21 Herečka Maria Bakalova počas 26. ročníka cien Critic's Choice Awards 2021. Na slávnostný ceremoniál ju obliekla značka Prada.

Spomenutá Prada napríklad obliekla aj nominovanú speváčku Andru Dayovú či hercov Paula Mescala a Stevena Yeuna. Herečku Jurnee Smolletovú, ktorá získala cenu za výkon v seriáli Lovecraft Country, obliekol módny dom Louis Vuitton. Emma Corrin sa objavila v kreácii Schiaparelli Haute Couture a Amandu Seyfriedovú obliekol ateliér Miu Miu.

Herec Orlando Bloom s motýlikom trošku nakrivo...
Moderátorka Chelsea Handler sa prihovorila zo...
+11Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prada #galavečer #Critics' Choice Awards #Maria Bakalova

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...