Pamätáte si krásku z Kuriéra? Prešlo takmer 20 rokov a ona vyzerá stále ako študentka!

V roku 2002 to bol film Kuriér, ktorý odštartoval medzinárodnú kariéru akčného herca Jasona Stathama. Mnohí fanúšikovia však nezabúdajú ani na pôvabnú herečku po jeho boku, ktorá stvárnila unesené dievča a následne aj objekt Stathamovho záujmu.

24.03.2021 10:15
debata
Populárna čínska herečka Shu Qi na prehliadke... Foto: YANG YI
FENDI Shanghai Couture SS21 Backdrop SHU Qi Populárna čínska herečka Shu Qi na prehliadke Fendi Haute Couture v Šanghaji.

Reč je o dáme menom Shu Qi (v čínskom jazyku je priezvisko prvé, čiže vlastne Qi Shu), ktorej pôvab zaujal už začiatkom nového milénia aj medzinárodných tvorcov a rodáčke z Tajpeju priniesol niekoľko filmových úloh priamo v Hollywoode. Faktom však je, že medzinárodný úspech je pre väčšinu ázijských hviezd len akýmsi bonusom k tomu, čo zažívajú v domácich končinách. A tam platí, že Shu Qi je hviezda prvej veľkosti.

O otvorenie prehliadky sa postarala ambasádorka...
Jedna zo celebritných modeliek v kreácii z...
+22Slávna čínska herečka Zhao Tao (44) v kreácii z...

Ešte minulý týždeň v piatok sa v Šanghaji konala veľkolepá prehliadka talianskej značky Fendi a jej kolekcie haute couture. Repete kolekcie, ktorú mali možnosť vidieť diváci pri obrazovkách počítačov už koncom januára, sa uskutočnilo v takmer identických kulisách, no s výraznou zmenou. Na prehliadke v Číne sa totiž osobne zúčastnilo množstvo známych osobností, hercov a herečiek, modeliek, influencerov a, samozrejme, aj zámožných klientov talianskeho výrobcu, ktorý sa špecializuje na tvorbu kožušinových výrobkov.

Herečka Shu Qi a herec Jason Statham na zábere... Foto: 20th Century Fox
shuqi Herečka Shu Qi a herec Jason Statham na zábere z filmu Kuriér z roku 2002.

Shu Qi, mimochodom dnes 44-ročná, čo sa zdá priam neuveriteľné pri pohľade na ňu, sa objavila v zozname týchto celebrít ako jedna z ambasádoriek firmy a pred objektívmi si zapózovala aj so slávnou kabelkou Peekaboo, ktorá patrí k najlepšie predávaným artiklom nielen na čínskom, ale aj svetovom trhu. Medzi ďalšími hosťami bola napríklad herečka Cecilia Cheung, ktorá sa objavila aj na móle či napríklad známa topmodelka Du Juan, ktorá v minulosti patrila do TOP 10 najlepšie platených modeliek planéty.

Prehliadka, na ktorej sa pred pár mesiacmi v Európe promenádovala medzi sklennými vitrínami transformovanými na samostatné izby napríklad herečka Demi Moore či topmodelky Kate Moss, Bella Hadid, Christy Turlington a Naomi Campbell, ponúkla tentoraz priestor domácim hviezdam.

Diváci tak mali možnosť v luxusných modeloch z pera dizajnéra Kima Jonesa vidieť lokálne hviezdy a celebrity a obdivovať pomerne zblízka jednotlivé kreácie inšpirované románom Orlando od Virginie Woolfovej, ale aj talianskym sochárstvom či knihami a slovami v nich. V našich galériách si môžete pozrieť obe prehliadky a navzájom si ich porovnať.

Video
Zdroj: FENDI
Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute...
Modelka na prehliadke Fendi Haute Couture -...
+23Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Fendi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Šanghaj #haute couture #Fendi #Shu Qi

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...