Intímne tetovanie, sako naostro aj kypré krivky: Hviezdy Latin Awards tasili sexi zbrane

Štvrtkový galavečer venovaný latino-hudbe sa niesol v tradične divokom, temperamentnom a zvodnom duchu. Už je akosi zvykom, že hviezdy pop-music sa v prezentácii snažia vždy ohúriť odvážnymi módnymi kreáciami, v prípade latino-scény nerobia výnimku.

16.04.2021 09:38
debata
Brazílska superstar Anitta v kreácii David Koma. Foto: SITA/AP, Taimy Alvarez
Brazílska superstar Anitta v kreácii David Koma. Brazílska superstar Anitta v kreácii David Koma.

Na červenom koberci ceremoniálu, ktorý sa síce konal so sprísnenými opatreniami, no prebiehal naživo aj napriek pandémii, sa objavilo množstvo krásnych žien. Tie, ktoré majú na to dokonca aj oficiálny titul, zastúpili víťazky súťaží krásy, dnes modelky Zuleyka Rivera (Miss Universe 2006) a Ariadna Guttierez (omylom vyhlásená za Miss Universe 2015, ktorá však v súťaži skončila druhá). Obe dámy stavili na trblietavý materiál, zvýraznenie svojich ženských tvarov a ľahkú, relatívne decentnú provokáciu. Obom sa o garderóbu postaral ateliér so sídlom v Los Angeles Usama Ishtay.

Speváčka Mariah Angeliq prichádza na Latin...
Spevák Ricky Martin nemohol na Latin American...
+14Modelka, herečka a bývalá Miss Ariadna...

Odvážnejšia než kráľovné krásy bola v tento večer napríklad brazílska superstar Anitta, ktorá sa pred časom objavila aj na albume speváčky Madonny v jednom z jej singlov. Galavečer Latin Americen Music Awards poňala v pomerne odhalenom duchu, voľba padla na kombináciu od Davida Komu, ktorú tvorila podprsenka a sukňa z trblietavých retiazok, pod ktorou mala kráska oblečené len miniatúrne čierne nohavičky. Objektívy tiež odhalila tetovanie na intímnych partiách. Po priehľadnou sukňou sa totiž na jej pozadí črtalo maličké vytetované srdiečko.

Modelka, herečka a bývalá Miss Ariadna... Foto: SITA/AP, Taimy Alvarez
2021 Latin American Music Awards Modelka, herečka a bývalá Miss Ariadna Gutierrez v kreácii Usama Ishtay.

Rovnako odvážna bola aj speváčka Emilia Mernes, ktorá pochádza z Argentíny a vystupuje len pod svojím menom Emilia. Obliekla si výrazný zelený nohavicový kostým so zlatou výšivkou. Do očí však okamžite udrelo, že Emilia sa odvážila vziať si na seba len sako na nahé telo. Prsia jej istili lepiace pásky, no ukázala toho celkom dosť.

Speváčka Emilia sa objavila na červenom koberci... Foto: SITA/AP, Taimy Alvarez
2021 Latin American Music Awards Speváčka Emilia sa objavila na červenom koberci v kreácii Jorge Rey.

Medzi najelegantnejšie dámy večera patrila moderátorka a herečka Gaby Espino, ktorej voľba padla na smotanovobielu róbu s hladkou štruktúrou jemného saténu. Neprehliadnuteľná bola aj americká speváčka Carrie Underwood, ktorá vo štvrtkový večer na akcii debutovala. Zaspievala so spevákom Davidom Bisbalom, ale najmä zaujala voľbou róby so štruktúrou motýlích krídel od dizajnérky Iris van Herpenovej.

Medzi hosťami akcie nechýbal ani spevák Ricky Martin, herečka Dascha Polanco či moderátor William Levy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carrie Underwood #Latin Music Awards #Anitta #Emilia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...