Takí slávni, takí zaľúbení a predsa...! Oscarové okamihy párov, ktorým láska nevyšla

Spomínate si ešte na žiarivé páry ako Cindy Crawford a Richard Gere či Julia Roberts a Benjamin Bratt? Pozrite sa, ako sa spolu usmievali do objektívov počas Oscarov.

24.04.2021 13:30
Julia Roberts a Benjamin Bratt Foto:
Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v roku 2001.
debata

Už o pár hodín sa rozdajú zlaté sošky Oscarov. 93. ročník udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied prinesie určite mnohé top okamihy, prekvapenia či chvíle dojatia. Medzi nominovanými sú hviezdy ako Anthony Hopkins, Chadwick Boseman či Gary Oldman, medzi ženami sa z nominácií tešili Olivia Colman, Amanda Seyfried či Glenn Close… Mnohé z hviezd si okamihy úspechu vychutnajú aj po boku svojich partnerov či partneriek.

Aj v minulosti sa na červenom koberci sledovaných Oscarov striedalo mnoho slávnych dvojíc, ktoré sa v tom okamihu tešili z lásky. Pred objektívmi si vymieňali zamilované pohľady či nežné dotyky. Nádherne oblečení, skvelo naladení… V tom čase netušili, že ich láska sa skončí, v niektorých prípadoch dokonca veľmi bolestivo. Tu sú slávne dvojice počas oscarovej noci, ktoré už patria minulosti.

Cindy Crawford a Richard Gere na Oscaroch v roku 1993

Dnes si už mnohí ani nepamätajú, že jedna z najslávnejších modeliek sveta Cindy Crawford bola kedysi vydatá za herca Richarda Gere. Hoci boli spolu štyri roky, ako modelka povedala v niekoľkých rozhovoroch, na manželstvo bola primladá. Po rozvode s hollywoodskym hercom v roku 1995 bola chvíľu sama a potom sa zoznámila s podnikateľom Rande Gerberom. Ten je jej manželom dodnes.

Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na... Foto: Profimedia
Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993. Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993 počas noci Oscarov.

Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku 2000

V roku 2000 sa postavili spoločne pred oltár. Počas obradu v Malibu pri západe slnka si v spoločnosti mnohých slávnych priateľov povedali svoje „áno“. Manželstvo dvoch hviezd sa počas jeho trvania, čo bolo do roku 2005, stalo námetom mnohých článkov. Z dvojice sa stal jeden z najsledovanejších párov Hollywoodu, spoločne sa ruka v ruke a so zamilovanými úsmevmi objavovali na premiérach, filmových festivaloch či Oscaroch.

Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku... Foto: SHUTTERSTOCK
Jennifer Aniston a Brad Pitt Jennifer Aniston a Brad Pitt na Oscaroch v roku 2000.

Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v roku 2001

Pár spolu randil štyri roky, keď sa v roku 2001 rozišiel. Dvojica sa nerozišla v dobrom, médiá vtedy často skloňovali slovo žiarlivosť – menej slávny Bratt mal na svoju oscarovú „polovičku“ často žiarliť nielen pre jej slávu, ale aj pre kolegov, okrem iných medzi nimi bol George Clooney. S ním sa Roberts v roku 2000 postavila pred kamery hitu Dannyho parťáci.

Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v... Foto: SHUTTERSTOCK
Julia Roberts a Benjamin Bratt Julia Roberts a Benjamin Bratt na Oscaroch v roku 2001.
Rok 2007: Herečka Kate Winslet s druhým...
Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 1997 s...
+6Brad Pitt a Angelina Jolie  na Oscaroch v roku...

Antonio Banderas a Melanie Griffith na Oscaroch v roku 2005

Prominentný pár sa v roku 2015 rozviedol po devätnástich rokoch manželstva. Banderas a Griffith majú spoločnú dcéru Stellu, do manželstva si herečka priviedla aj dve deti z predošlých manželstiev – Dakotu, ktorej otcom je herec Don Johnson a Alexandra, ktorého otcom je Steven Bauer.

Antonio Banderas a Melanie Griffith   na... Foto: SHUTTERSTOCK
Antonio Banderas a Melanie Griffith Antonio Banderas a Melanie Griffith na Oscaroch v roku 2005.

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez na Oscaroch v roku 2019

Sledovaný pár potom, čo dva razy odložil svadbu a snažil sa prekonať krízu vo vzťahu, v apríli oznámil definitívny rozchod a zrušenie zásnub. Dvojica sa zasnúbila v roku 2019 počas dovolenky v Baker's Bay, len pár týždňov po oslave ich druhého výročia. Obaja majú za sebou neúspešné manželstvá.

Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez. Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez na Oscaroch 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Julia Roberts #Oscar

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...