Keď s novým mužom, tak na Oscaroch! Hesla sa chytili Pořízková aj Berry, tu sú ich partneri

Červený koberec Oscarov patril aj tento rok nielen oceneným či nominovaným, ale aj zaľúbeným.

26.04.2021 07:16
Pavlína Pořízková Foto: ,
Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin počas udeľovania Oscarov 2021.
debata

Oscarová noc je nielen o zlatých soškách, ďakovaniach či dychberúcich róbach. Niektoré páry práve tento okamih využijú aj v mene lásky – či už novej, ale tej starej. Urobilo tak niekoľko slávnych žien, ktoré si práve v nedeľu večer oficiálne zapózovali po boku svojich nových partnerov.

93rd Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Móda 93. Oscarov: Úchvatná Mulligan, odhalená Zendaya aj zamilovaná Berry s Pořízkovou

Usporiadatelia sa tento rok rozhodli vo viacerých miestach po svete vytvoriť akési oscarové „stanice“. Okrem Los Angeles sa tak ceremoniál odohrával v malom aj v Londýne, Sydney, v Paríži, Dubline, ale dokonca aj v Prahe.

Pavlína Pořízková a  Aaron Sorkin počas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Pavlína Pořízková Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin počas udeľovania Oscarov 2021.

Slávna česká rodáčka Pavlína Pořízková si na červenom koberci v Los Angeles zapózovala po boku režiséra a scenáristu Aarona Sorkina. 56-ročná modelka a o tri roky starší filmár nešetrili úsmevmi a pred kamerami pôsobili viac ako šťastne. Režisér krásnu Pořízkovú držal okolo drieku a ladili spolu aj čo sa farieb týka – modelka bola zahalená v zlatej a jej partner stavil na klasiku – čierny smoking.

Ako informuje Daily Mail, počas prenosu sedel pár blízko vedľa seba a Sorkin jej položil pár razy ruku nežne na koleno. Ona sama už nový vzťah „naznačila“ aj na svojom Instagrame, keď pred pár dňami zverejnila fotografiu, pri ktorej napísala, že sa chystá na „rande“. V minuosti bola dlhé roky vydatá ta muzikanta Rica Ocaseka, s ktorým má dvoch synov. Pár sa však napokon rozviedol a Ocasek v roku 2019 náhle zomrel.

Van Hunt a Halle Berry  počas udeľovania... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Van Hunt a Halle Berry Van Hunt a Halle Berry počas udeľovania Oscarov 2021.

Debut na červenom koberci má už počas oscarovej noci za sebou aj Halle Berry a R&B muzikat Van Hunt. 54-ročná oscarová herečka a jej o tri roky mladší partner si zapózovali bok po boku a doslova ruka v ruke pred objektívmi fotografov.

Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher...
Carey Mulligan a jej manžel, Marcus Mumford...
+6Sophie Newton a  James Newton Howard pózujú...

O novom vzťahu dvojnásobnej mamy sa začalo hovoriť v lete 2020, kedy herečka na Instagrame zverejnila zaujímavú fotografiu z jej súkromia – dva páry nôh blížiace sa k sebe. Neskôr už zverejňovala jasné zábery s partnerom, jeho tvár skrývať prestala. Fotografiu, už o čosi intímnejšiu, ponúkla aj zo slávnostného večera fanúšikom na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Na červenom koberci Oscarov sa Berry odvážnejšie predviedla sama, keď sa pohrávala s jemnou látkou svojich fialových šiat, zároveň prekvapila aj novým účesom. Debutujúci pár sa pred objektívmi zdržal viditeľných prejavov náklonnosti, „len“ si decentne zapózovali bok po boku.

Carey Mulligan a jej manžel, Marcus Mumford... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Carey Mulligan Carey Mulligan a jej manžel, Marcus Mumford pózujú počas Oscarov 2021.

Slávnostný večer sa však niesol v znamení lásky párov, ktoré sú už „nejaký“ ten piatok spolu. Na Oscaroch sa spolu objavili Carey Mulligan a jej manžel, hudobník Marcus Mumfor. Herec a komik Sacha Baron Cohen a jeho „polovička“ Isla Fisher, ktorý sa prihlásili zo Sydney či herec Riz Ahmed a jeho dlhoročná manželka Fatima Farheen Mirza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #Pavlína Pořízková #Oscar 2021

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...