Najodhalenejšie telo Oscarov? Dôvod ukázať sa bol jasný, Andra Day zhodila vyše 20 kíl

Medzi hviezdami nedeľajšieho ceremoniálu Oscarov bola neprehliadnuteľná. Nielen ako jedna z nominovaných herečiek, ale tiež pre odvážnu garderóbu.

26.04.2021 10:00
debata
Speváčka a herečka Andra Day predviedla... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Speváčka a herečka Andra Day predviedla ukážkovú figúru v odhaľujúcich šatách od Very Wangovej.

Speváčka a herečka Andra Day, ktorá o sošku Oscara bojovala s nomináciou za výkon vo filme o speváčke Billie Holidayovej, sa objavila pred objektívmi v zlatej kreácii od Very Wangovej. Šaty s asymetricky riešenou sukňou odhaľovali nohy a takmer celé pravé stehno a navyše toež výrazne odkrývali aj brucho nositeľky. Podľa mnohých pripomínali kreácie z čias 80-tych rokov, keď sa podobne odhalená na oscarových galavečeroch objavovala speváčka a herečka Cher v modeloch od Boba Mackieho.

Speváčka Andra Day na oscarovom ceremoniáli v... Foto: SHUTTERSTOCK
pjimage Speváčka Andra Day na oscarovom ceremoniáli v roku 2016 (vľavo) a v roku 2018.

V prípade Dayovej však nezaujal len model samotný, ale aj jej vlastná transformácia. Americká speváčka, ktorá bola v minulosti nominovaná s vlastnou skladbou, prešla totiž výraznou telesnou transformáciou. Už v januári v jednom z rozhovorov priznala, že pre rolu Holidayovej schudla bezmála dvadsať kíl. Je celko pravdepodobné, že ešte pár dekagramov išlo dolu práve pre oscarový galavečer a odvážny model.

Tridsaťšesťročnú rodáčku z mesta Edmondson by len málokto hľadal v dáme v elegantnej pastelovej žltej róbe či výraznej kreácii s barokovým nádychom od Zaca Posena, v ktorých sa na ceremoniáloch objavila v minulosti. Zmenil sa štýl, ale aj postava. Keďže išlo o vôbec prvú filmovú rolu, Andra Day vraj svoju prípravu vzala naozaj vážne.

„Schudla som zo 74 kíl na 56. Hovorila som ako ona a hoci nepijem ani nefajčím, začala som piť alkohol aj fajčiť. Niežeby som to ľuďom radila, len som bola zúfalá, lebo je to moja prvá filmová úloha,“ uviedla pre magazín Variety v januári.

Herečka Vanessa Kirby sa objavila na oscarovom...
Colman Domingo si obliekok na seba pomerne...
+50Noninovaná režisérka Emerald Fennell v šatách z...

Hoci nomináciu v hlavnej ženskej hereckej úlohe nepremenila na víťazstvo, o jej tohtoročnom „oscarovom looku“ sa toho bude ešte veľa hovoriť. Porovnajte si Dayovej podoby z minulých rokoch a pozrite si módu 93. ročníka Oscarov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Oscar #kilogramy #Andra Day #Vera Wang

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...