Nádherná Dua Lipa ako oscarová diva: Eltonovi pomohla vyzbierať milióny!

Nedalo sa tak urobiť live, ale spevák Elton John sa rozhodne nezľakol. Slávna hudobná legenda aj tento rok organizovala benefíciu v rámci oscarového večera. Jeho hlavnou hviezdou bola Dua Lipa.

27.04.2021 00:00
debata
Dua Lipa a Sir Elton John si spoločne aj... Foto: David M. Benett/Getty Images for the Elton John AIDS Foundation
LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Dua Lipa and Sir Elton John attend the Elton John AIDS Foundation 2021 Academy Awards viewing party on April 25, 2021 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Dua Lipa a Sir Elton John si spoločne aj zaspievali na výročnej párty Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. )

Talentovaná speváčka vystúpila v rámci online eventu, ktorého cieľom bolo okrem iného vyzbierať ďalšie prostriedky na boj proti chorobe AIDS. John so svojou nadáciou Elton John AIDS Foundation tak robí už bezmála tridsať rokov, vôbec prvýkrát odštartoval počas vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie v roku 1992.

Speváčka Dua Lipa vystriedala na večierku...
Sir Elton John a jeho manžel David Furnish na...
+3Elton John a Dua Lipa počas spoločného...

„Doteraz sme nepremeškali ani rok a rozhodne nepremeškáme ani našu 29. výročnú oscarovú párty, ktorá pomáha získavať prostriedky pre moju nadáciu. Ani v prípade, že to musíme urobiť virtuálne,“ odkázal v tlačovom vyhlásení médiám Elton John. Zároveň sa poďakoval speváčke s kosovskými koreňmi, ktorá počas akcie zaspievala niekoľko vlastných skladieb v rámci minikoncertu a následne si strihla aj dve pesničky s Johnom.

Speváčka Dua Lipa vystriedala na večierku... Foto: David M. Benett/Getty Images for the Elton John AIDS Foundation
Dua Lipa v kreácii Balenciaga Speváčka Dua Lipa vystriedala na večierku Eltona Johna dve kreácie Balenciaga.

Johnovi okrem pôvabnej tmavovlásky, ktorá vyzerala priam „oscarovo“ v kreáciách z dielne značky Balenciaga, pomáhali aj ďalšie známe tváre. Medzi nimi napríklad herec a moderátor Neil Patrick Harris, herečka Cynthia Erivo či hviezdy seriálového hitu z produkcie HBO Bol by to hriech, ktorý sa zaoberá práve štartom AIDS krízy v Londýne na konci 80-tych rokov minulého storočia.

Misia večera, ktorý bol prednahrávaný a lístky na ktorý sa dali kúpiť aj online, potom splnili svoj účel. Ako informovala nadácia v tlačovej správe, počas večera sa im podarilo vyťažiť viac ako 3 milióny dolárov od štedrých darcov, podporovateľov aj fanúšikov. Všetky peniaze budú použité na programy a akcie v rámci aktivít Johnovej nadácie.

Herečka Vanessa Kirby sa objavila na oscarovom...
Colman Domingo si obliekok na seba pomerne...
+50Noninovaná režisérka Emerald Fennell v šatách z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Elton John #Oscar #benefícia #Dua Lipa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....