Po mesiacoch v spoločnosti! Krásnej Kubelkovej pauza prospela, takto žiarila

Uvoľnenie protipandemických opatrení v susednom Česku prinieslo so sebou aj prvé spoločenské akcie. Oslavu narodenín známej kozmetickej značky absolvovala aj pôvabná moderátorka Iva Kubelková.

29.04.2021 00:00
debata
Moderátorka Iva Kubelková na podujatí v Prahe. Foto: Foto : Czech News Center / Rusinova Maria / CNC / Profimedia
608082011 Moderátorka Iva Kubelková na podujatí v Prahe.

Jedna z najznámejších tvárí z televíznej obrazovky je zároveň aj tvárou kozmetického výrobcu s dlhoročnou tradíciou a tak na utorňajšej akcii na jednej zo strešných terás v Prahe chýbať nemohla. Kubelková nič nepodcenila a zaradila sa medzi najkrajšie dámy akcie.

Štyridsaťtriročná brunetka si na seba obliekla elegantné puzdrové šaty s asymetricky riešeným živôtikom, ktorý jej padal na rameno. K nim si obula telové lodičky a volila decentné líčenie aj úpravu účesu.

Pre mnohé dámy môže byť inšpiráciou. Ona sama však pre portál Super.cz uviedla, že jedným z jej vzorov je Olga Knoblochová, česká kozmetická legenda, ktorá sa na podujatí zúčastnila tiež. V rovnaký deň totiž o nej televízia točila medailón.

France Ukraine Germany Čítajte viac Macronová nosí jednu z najluxusnejších značiek sveta! Dôvod: Je to módna patriotka!

„Pani Olga je pre mňa nesmrteľnou reklamou na krásu a je pre nás všetkých obrovským vzorom. V jej prítomnosti vždy načerpám veľa energie a skvelej nálady,“ vyhlásila Kubelková na adresu 88-ročnej Knoblochovej, ktorá stála aj pri zrode známej kozmetickej značky.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj spisovateľka Bára Nesvadbová, speváčka Olga Lounová či herečka Zdeňka Žádníková. Je pravdepodobné, že po prvej „spoločenskej“ lastovičke sa budú umelecké či spoločenské podujatia v susednom Česku množiť. Kedy sa dočkáme podobných akcií aj na Slovensku, je však zatiaľ otázne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #akcia #elegancia #Iva Kubelková

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...