Lopez vystavuje sexy telo! Tajomstvo jej krásy? Pozrite sa na mamu a pochopíte

Pár týždňov po potvrdení rozchodu s dlhoročným partnerom a snúbencom Alexom Rodriguezom sa speváčka Jennifer Lopez venuje naplno práci. Po nakrúcaní v Dominikánskej republike sa tentoraz zúčastnila na edukačnom koncerte.

03.05.2021 10:05
debata
Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných hudobných hviezd koncertu Vax Live: The Concert to Reunite the World.

Lopez bola hlavnou hudobnou hviezdou nedeľňajšieho podujatia s názvom Vax Live: The Concert to Unite the World, pričom pred kamerami a objektívmi, ale aj zrakmi divákov sa predviedla hneď v troch rozličných outfitoch. Samozrejme, najväčší záujem a odozvu vyvolal ten posledný. Farebné body, ktoré nechalo vyniknúť krivky dvojnásobnej mamy, opäť potvrdilo, že Lopez je v ukážkovej forme. A prekážkou pre ňu rozhodne nie je ani blížiaca sa oslava 52. narodenín.

Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných...
Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento...
+5Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a...

Ak niekto stále pátra po tajomstve latino-divy a jej „večnej“ mladosti, možno práve v nedeľu dostal odpoveď. Počas jednej zo skladieb, ktoré hviezda spievala ako ambasádorka a propagátorka očkovania a spoločného boja proti covidu-19, sa totiž po jej boku objavila jej vlastná mama.

Guadalupe Rodriguéz má dnes vyše sedemdesiat, no je celkom jasné, že slávna dcéra zdedila dobré gény a pôvab práve po nej. Lopezovej mama vyzerá skrátka výborne a dvojici to na pódiu naozaj pristalo. Rodinné duo spoločne zaspievalo v nedeľu večer skladbu Sweet Caroline, jeden z legendárnych amerických hitov.

zväčšiť Päťdesiatjedenročná Jennifer Lopez s vlastnou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
APTOPIX "Vax Live: The Concert to Reunite the World" Päťdesiatjedenročná Jennifer Lopez s vlastnou mamou Guadalupe Rodríguezovou na koncerte v Kalifornii.

Okrem Lopezovej sa na koncerte objavili mnohé ďalšie známe tváre, pričom z ich radov určite vyčnieval princ Harry. Vojvoda zo Sussexu prišiel v ležérnej kombinácii košele a džínsov s príjemným úsmevom na perách a rovnako vyzval ľudí, aby nepodceňovali očkovanie a aby zodpovedne pristúpili voči aktuálne stále pretrvávajúcej pandémii. Viac foto si pozrite v galérii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #princ Harry #Jennifer Lopez #očkovanie #mama #Covid-19

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...