Dva outfity, jeden horší ako druhý? Selenu Gomezovú zasypal internet tvrdou kritikou

Nie je to tak dávno, čo sa americká speváčka a herečka Selena Gomez pochválila opätovnou zmenou imidžu. V nedeľu mala konečne príležitosť predviesť ju aj oficiálne.

04.05.2021 12:00
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento večer divákom len prihovorila.

Dvadsaťosemročná americká superstar sa objavila na koncerte, ktorý bol organizovaný ako odmena pre zdravotníckych pracovníkov, no zároveň ako posolstvo pre boj s covidom a rovný prístup k vakcinácii. „Som nadšená, že môžem byť toho súčasťou,“ vyhlásila Gomez pre médiá ešte pár dní pred konaním podujatia.

Záhrada_05 Dávame do pozornosti O tom, ako správne založiť trávnik a prečo pestovať bylinky, sa dozviete v najnovšej prílohe Záhrada a hobby.

Počas nedele, keď sa následne akcia uskutočnila, sa niekdajšia detská hviezda predviedla pred objektívmi vo výrazných červených šatách z úpletu so zvýraznenými zaoblenými rukávmi, aby sa potom priamo na pódiu objavila v ďalšej úpletovej kreácii – čiernych šatách so vzorom bielych kosoštvorcov. Nový imidž speváčky však nenašiel až toľko nadšenia medzi jej sledovateľmi a internetovými užívateľmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Na sociálnych sieťach sa hviezda dočkala tvrdej kritiky za voľbu šiat, ktoré podľa mnohých likvidujú krivky alebo jej zbytočne pridávajú roky. „Fakt by mala vyhodiť svojho štylistu,“ napísal jeden z užívateľov. „Milujem Selenu Gomez, ale tie šaty sú fakt zlé,“ písal ďalší na margo červenej kreácie. Príspevkov o tom, že by Gomez mala vymeniť štylistku, sa našlo v internetovom priestore viac ako dosť.

"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac Lopez vystavuje sexy telo! Tajomstvo jej krásy? Pozrite sa na mamu a pochopíte

Gomez, ktorá v minulosti na istý čas úplne opustila priestor sociálnych sietí, je však pravdepodobne na takéto komentáre zvyknutá. Respektíve je už voči nim imúnna. Podľa jej okolia sa radšej sústreďuje na dôležitejšie veci, najmä vlastné alebo dobročinné projekty.

Iba nedávno dokončila Gomez nový film a rovnako sa s úspechom vysielala druhá séria jej kuchárskej šou na obrazovkách HBO Max Selena + Chef. Tej zástupcovia televízie posvätili aj tretiu sériu, takže diváci sa znovu dočkajú Seleny ako nadšenej kuchárky. V zozname nových projektov sa objavil aj psychotriller Spiral, v ktorom by si 28-ročná Američanka mala zahrať hlavnú rolu.

Speváčka Jennifer Lopez bola jednou z hlavných...
Speváčka a herečka Selena Gomez sa v tento...
+5Princ Harry sa prihovoril návštevníkom a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #internet #kritika #Selena Gomez #štylistka

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...