Krásna Alba triumfuje na burze: Zvláda podnikanie aj materstvo a vyzerá TOP!

Už dávno nie je len sexy hviezdičkou z filmového plátna. Herečka Jessica Alba stihla presvedčiť celý svet, že je šikovná a úspešná podnikateľka s víziou. A spečatila to vstupom na burzu.

08.05.2021 10:30
609384902 Foto:
Herečka Jessica Alba a jej manžel Cash Warren so synom Hayesom na burze NASDAQ v New Yorku.
debata

V stredu sa štyridsaťročná hviezda filmov ako Sin City či Fantastická štvorka objavila s celou rodinou v New Yorku, aby spoločne zazvonili na „otvárací“ zvonec burzy NASDAQ pri príležitosti vstupu spoločnosti Honest Company v rámci procesu IPO na burzu. Pre niekadjšiu seriálovú hviezdu z projektu Temný anjel to bol naozaj veľký deň. Alba, ktorá spoločnosť The Honest Company spoluzakladala v roku 2011, je jednou z mála celebrít Hollywoodu, ktorým sa čosi podobné podarilo s vlastným biznisom.

Ako ukázala v stredu pred objektívmi fotografov, príťažlivá herečka s latinskoamerickou krvou v žilách pritom zvláda skĺbiť herectvo, podnikanie a materstvo. So starostlivosťou o rodinu jej však nepochybne výdatne pomáha aj manžel Cash Warren. Toho zachytili objektívy najprv s najmladším synom Hayesom (3) v náručí. Neskôr si ho vzala na ruky slávna mama.

Dcéra Jessicy Alby a Casha Warrena Honor (v strede), dcéra Haven a syn Hayes

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alba (@jessicaalba)

Manželov sprevádzali všetky tri deti, okrem Hayesa aj dcéry Honor a Haven. Hoci najstaršia ratolesť Alby a Warrena, dcéra Honor má len 12 rokov, počas newyorskej návštevy nepochybne prekvapila vzhľadom tínedžerky. Navyše už takmer prerástla vlastnú mamu oblečenú v elegantnom nohavicovom kostýme Narciso Rodriguez, ktorá si ešte pomáhala lodičkami na podpätku. Honor volila iba pohodlné tenisky.

„Mám tri deti a povedala by som, že Honest je moje štvrté dieťa,“ uviedla Jessica Alba v rozhovore pre Yahoo! Finances. Podľa nej je dôležité, ak človek podniká, aby ponúkal produkty, ktorým môže verejnosť dôverovať. Jednotlivé výrobky jej spoločnosti sú bez závadných prísad, často v biologickej kvalite a s množstvom certifikátov.

„To sú veci, ktoré nie sú dôležité len pre mileniálov, ale aj pre mladú generáciu, ktorá vedie správanie spotrebiteľa ako takého k vedomejšiemu životu,“ dodala Alba v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Jessica Alba #burza

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...