Náhoda? Vojvodkyne Kate a Meghan v rovnakej farbe! Čo prišlo, čaká asi každý...

Je to asi len zhoda náhod, no v ich prípade je celkom pochopiteľné, že sa na ňu médiá zamerajú. Švagriné z kráľovskej rodiny, vojvodkyne Kate a Meghan sa objavili na verejnosti v identickej farbe.

10.05.2021 12:11
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Royal London Hospital v Londýne. V spoločnosti sa objavila s luxusnou minikabelkou DeMellier London.
debata (1)

Ešte počas uplynulého týždňa sa v piatok napoludnie vybrala do nemocnice v rámci východného Londýna matka troch detí a manželka princa Williama, vojvodkyňa Kate. Elegantná ako vždy, tentoraz aj výslovne neprehliadnuteľná. Kate totiž stavila na výrazný odtieň červenej s oranžovým podtónom, o ktorý sa postaral elegantný kabát značky Eponine.

Vysoká štíhla brunetka celkový dojem ešte vyšperkovala doplnkami a vysokými lodičkami, čo predĺžilo jej siluetu a celkom pochopiteľne sa dočkala nadšených reakcií vo svete sociálnych sietí aj internetu.

Zaujímavé je, že následne o pár dní neskôr sa po dlhšom čase pred svetom ukázala aj druhýkrát tehotná vojvodkyňa Meghan. V jej prípade však išlo o prednahratú správu, ktorú zverejnili organizátori koncertu VAX Live. Manželka princa Harryho, ktorá sa rozhovorila o vlastnej dcére a predovšetkým vyzvala na zbierku financií na podporu vakcinácie v rozvojových krajinách, bola tiež „červená“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Haven (@meghaven247)

Šaty z dielne značky Carolina Herrera mali takmer identický odtieň, aký mohol svet vidieť na Kate. V prípade vojvodkyne Meghan, ktorá už viac ako rok žije s manželom Harrym v USA, zaujalo aj množstvo šperkov. Najmä módne portály si všimli, že na ruke má luxusné hodinky Cartier zo žltého zlata a zdobia ju aj ďalšie luxusné kúsky.

Hoci každá z dám mala za cieľ svojou prítomnosťou na verejnosti upozorniť na špeciálne projekty (u Kate to bola kniha fotografií Hold Still, ktorá vznikla zo záberov v prvej vlne pandémie), ako to už v prípade kráľovských švagrín býva, porovnávaniu sa nevyhli.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) sa zhovára...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #červená #farba #porovnanie #vojvodkyňa Meghan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...