Cyperská diva, ktorú má v zuboch cirkev, odhalená! Kto ešte zvádzal na štarte Eurovízie

Po ročnej prestávke sa vracia pesničková súťaž Eurovízia. V nedeľu sa konal prvý veľký event, ktorý predstavil hviezdy z jednotlivých kútov Európy. Nechýbali sexy dámy, niektorí speváci museli však zostať v hoteli.

17.05.2021 06:46
Netherlands Eurovision Song Contest Turquoise... Foto: ,
Elena Tsagrinou z Cypru na akcii Turquoise Carpet, ktorý sa konal v rámci Eurovision Song Contest v Rotterdame.
debata (15)

Na akcii, ktorá dostala podtitul Eurovision Turquoise Carpet, sa objavila väčšina reprezentantov z jednotlivých krajín. Najmä dámy, speváčky stavili na priam večernú garderóbu. V mnohých prípadoch osvieženú prvkom zvodnosti a zvodnosti, či už išlo o zvýraznený dekolt alebo odhalené nohy pod vysokým rozparkom.

Pozornosť na seba určite strhla speváčka Ana Soklic zo Slovinska, ale tiež cyperská speváčka Elena Tsagrinou, ktorej šaty odhaľovali dokonca aj spodnú bielizeň. Práve Tsagarinou sa ocitla v hľadáčiku médií už niekoľko mesiacov pred štartom súťaže. Jej skladba El Diablo totiž vyvolala kontroverziu a dokonca odmietanie zo strany cyperskej cirkvi – údajne vraj preto, lebo velebí diabla.

Barbara Pravi z Francúzska sa predviedla v...
Hudobná skupina Hooverphonic je v Eurovízii...
+12Efendi z Azerbajdžanu bola ďalšou dámou, ktorá...

Pred objektívmi nechýbal ani český zástupca, spevák Benny Cristo, kedysi známejší ako Ben Cristovao. Na prezentáciu si zvolil pánsky oblek vo výraznej farbe a so vzorom, pričom ho doplnil teniskami. To bola obuv aj v prípade mnohých ďalších pánskych hviezd na tyrkysovom koberci a pred fotostenou.

Samozrejme, aj napriek prísnym opatreniam sa ani tohtoročnej Eurovízii nevyhla nákaza koronavírusom. V nedeľu sa potvrdila u člena islandskej delegácie. Došlo k tomu len niekoľko hodín pred otváracou ceremóniou v holandskom prístavnom meste Rotterdam.

Český spevák Benny Cristo sa tiež zúčastní na... Foto: SITA/AP, Peter Dejong
Netherlands Eurovision Song Contest Turquoise Carpet Český spevák Benny Cristo sa tiež zúčastní na tohtoročnej pesničkovej súťaži Eurovízia.

Islandská delegácia je už druhou, u ktorej sa vyskytla nákaza. Vírus ešte v sobotu potvrdili aj u člena poľského tímu. Vedenie Eurovízie uviedlo, že nakazený člen islandského tímu je už v karanténe, pričom na koronavírus teraz preventívne otestujú (PCR testami) aj zvyšných členov islandskej delegácie, ktorí sú taktiež v izolácii.

Na nedeľnej otváracej ceremónii súťaže sa okrem islandského a poľského tímu nezúčastní z preventívnych dôvodov ani rumunský a maltský. Delegácie z týchto krajín sú totiž ubytované v rovnakom hoteli ako poľská a islandská. Aj oni podstúpia PCR testy, priblížilo ďalej vedenie súťaže a dodalo, že o ďalšom vývoji situácie bude informovať.

Tohoročnú pesničkovú súťaž Eurovízia sprevádzajú prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia. Tímy z jednotlivých krajín musia dodržiavať prísny protokol, nestretávať sa s publikom a každých 48 hodín absolvovať test na koronavírus. Súčasťou Eurovízie sú dve semifinálové kolá, ktoré sa budú konať 18. a 20. mája. Finále sa uskutoční na budúcu sobotu – 22. mája. Sledovať ho naživo bude môcť len 3500 divákov, čo je približne 20 percent z celkovej kapacity rotterdamskej arény Ahoy, v ktorej sa bude konať. Vlani sa súťaž pre pandémiu koronavírusu nekonala, a to prvýkrát vo svojej 60-ročnej histórii.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Holandsko #Eurovízia #predstavenie #sexy #koronavírus #Benny Cristo

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...