To je odvaha! Hviezda z TikToku si vystačila s prúžkom cez prsia, všetky oči na ňu

Počas uplynulého víkendu sa v USA konalo vyhláseni cien MTV Movie & TV Awards, na ktorom nechýbali niektoré známe osobnosti z obrazoviek. Pozornosť však na seba strhla aj hviezda z platformy TikTok Addison Rae.

18.05.2021 00:00
611097367 Foto:
Hviezda Tik Toku a speváčka Addison Rae na cenách MTV Movie & TV Awards.
debata (3)

Dvadsaťročná blondínka, ktorá sa po úspechu na sieti rozhodla skúsiť šťastie aj so speváckou kariérou, dorazila na nedeľňajšie vyhlásenie odovzdať jednu z cien. Vyslúžila si však mnohé pohľady aj vďaka tomu, čo mala na sebe oblečené.

Model z dielne dizajnéra Christophera Esbera na jednej strane zahaľoval pôvabnú blondínku do dlhej sukne po zem a tmavého saka. Pod ním však mala Rae len tenučký prúžok elastickej látky, ktorý tesne priliehal ku prsiam. Stačilo to na prekrytie bradaviek, no vo výsledku pôsobil model skutočne provokatívne.

Addison Rae nebola jedinou známou hviezdou, ktorá sa pred objektívmi predviedla v sexy kreácii. Medzi pozvanými celebritami zaujala napríklad aj herečka Jurnee Smollett, ktorej tyrkysový overal z dielne Alexandre Vauthier Couture odhaľoval boky.

Netherlands Eurovision Song Contest Turquoise Carpet Čítajte viac Cyperská diva, ktorú má v zuboch cirkev, odhalená! Kto ešte zvádzal na štarte Eurovízie

Elegantné žlté šaty Altuzarra predviedla pred objektívmi hviezda seriálu This is us Mandy Moore a v kombináciách francúzskej značky Louis Vuitton zaujala ocenená Victoria Pedretti, ktorá si domov odnášala cenu za najdesivejší výkon v seriáli The Haunting of Bly Manor z dielne Netflixu. Herečku Riley Keoughovú obliekol módny dom Gucci.

Naprázdno neobišli ani hity z produkcie Disney+. Seriál WandaVision sa stal najlepším seriálom roka, pričom jeho hviezdy, herečky Elizabeth Olsen a Kathryn Hahn zaujali elegantným, no pritom sexy vzhľadom v čiernej farbe.

Jurnee Smollett

Elizabeth Olsen a Kathryn Hahn

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Mandy Moore

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Riley Keough

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #ocenenie #MTV Movie and TV Awards #Addison Rae

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...