William (ne)stačil, Škóti si pýtajú aj Kate! Krásna vojvodkyňa už zarezáva s manželom

Catherine, vojvodkyňa z Cambridgea, sa v pondelok pripojila k svojmu manželovi princovi Williamovi na návšteve Škótska, ktorá je súčasťou ich cesty po krajine.

25.05.2021 06:09
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel, princ William spoločne na návšteve Violence Reduction Unit v škótskom Edinburghu.
debata

Kráľovský pár zavíta do Edinburghu a správnej oblasti Fife, pričom uskutoční aj svoju prvú oficiálnu cestu na súostrovie Orkneje, informovala tlačová agentúra DPA.

William, ktorého v tomto roku britská kráľovná Alžbeta II. vymenovala za vysokého komisára valného zhromaždenia škótskej cirkvi, odcestoval do Škótska už minulý týždeň v piatok. Jeho manželka a trojnásobná mama následníkov britského trónu sa podľa viacerých médií pripojila k manželovi aj preto, že jej popularita v krajine je mimoriadna a viacerí odborníci sa vyjadrili, že práve Kate dodáva kráľovskej rodine modernejší nádych a element spriaznenosti, ktorí oceňujú bežní obyvatelia britských ostrovov.

Jeho úlohy dosiaľ zahŕňali otváranie valného zhromaždenia (riadiaceho orgánu škótskej cirkvi), sledovanie finále škótskeho pohára vo futbale, skúšobné jazdy na eletrickom automobile a návštevy ústavov pre seniorov.

Britská vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ...
Obaja kráľovskí manželia, vojvodkyňa Kate aj...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej manžel, princ...

Medzi povinnosťami páru na tento týždeň je návšteva environmentálnych projektov pred summitom OSN o klimatických zmenách, ktorý sa bude konať v tomto roku v Glasgowe, či účasť na podujatí venovanom zdravotníkom.

William a Catherine takisto navštívia svoju alma mater – Univerzitu v St Andrews -, kde sa stretli a zamilovali do seba. Pár ukončí svoju cestu po Škótsku vo štvrtok.

kate Čítajte viac V Škótsku úsporne! Vojvodkyňa Kate si vystačila so sakom z módneho reťazca v cene 60 eur
debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Škótsko #nášteva

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...