Jeden na zahriatie! Vojvodkyňa Kate popíja v Škótsku whisky, William nadchol školákov

Najprv elegantný kabát vo farbe ťavej srsti a široké trendové nohavice, neskôr jej obľúbená bunda Barbour, džínsy a šnurovacie topánky. Vojvodkyňa Kate počas druhého dňa návštevy Škótska opäť pútala pozornosť.

26.05.2021 00:00
Britain Royals Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate si pochutnali aj na škótskej whisky. Nalial im ju CEO Andy Scott počas prehliadky turbíny Orbital Marine Power v European Marine Energy Centre v Škótsku.
debata

Tridsaťosemročná manželka princa Williama sa od pondelňajšieho popoludnia nachádza v Škótsku na oficiálnej návšteve po boku svojho manžela. Ide o vôbec prvú viacdňovú cestu s nabitým programom, ktorá sa uskutočnila po štarte pandémie koronavírusu v marci minulého roka.

V utorok sa manželský pár, ktorý sa stále viac a viac angažuje vo verejných aktivitách ako jeden z hlavných „ambasádorov“ kráľovskej rodiny, objavil na niekoľkých miestach. Pri otvorení novej nemocnice zaujala fotografov najmä elegantná vojvodkyňa, ktorá sa objavila pred objektívmi v spojení širokých nohavíc a dlhého vlneného kabáta Massimo Dutti.

Princ William a jeho manželka Kate v...
Princ William a jeho manželka Kate si...
+3Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Už o pár hodín neskôr však mali Škóti možnosť spoznať tak trochu aj civilnejšiu a normálnejšiu podobu Kate Middletonovej, ktorá pochádza z nešľachtickej rodiny a do tej kráľovskej sa „privydala“. Počas návštevy morskej energetickej stanice a tiež pri stretnutí s deťmi zo školy, ktorá sa nachádza neďaleko, pôsobila Kate ako sympatická bežná Britka. S úsmevom, v ležérnom oblečení a dokonca si pripíjajúc na zdravie aj na zahriatie.

Fotografom sa podarilo zachytiť usmiatu vojvodkyňu, ako si necháva naliať do hrnčeka poctivú škótsku whisky. Zdá sa, že v tomto prípade zastúpila aj manžela, princ William alkohol odmietol. Azda najväčšie očakávanie domácich však vzbudzuje plánovaná návšteva Univerzity v St. Andrews. Práve tam sa totiž kráľovská dvojica spoznala a zamilovala do seba.

Britain Royals Čítajte viac William (ne)stačil, Škóti si pýtajú aj Kate! Krásna vojvodkyňa už zarezáva s manželom

Pár, ktorý je už trojnásobnými rodičmi, ukončí svoju cestu po Škótsku vo štvrtok. Nezaháľa však ani zvyšok kráľovskej rodiny. V rovnaký deň, ako sa William s Kate zúčastňovali na oficialitách v Škótsku, sa Williamom otec, princ Charles objavil na oslavách 75. výročia charitatívnej organizácie The Almshouse Association. Jeho matka, kráľovná Alžbeta II., sa zase prostredníctvom online prenosu spojila s veľvyslancom z Kambodžského kráľovstva priamo v Buckinghamskom paláci. Nuž, zdá sa, že britská kráľovská rodina sa po útlme pandémie pustila do práce naozaj s plnou vervou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Škótsko #whisky

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...