Odhalená Doja Cat, držiteľka Oscara s Eltonom na tričku: Kto triumfoval na hudobných cenách?

Na americkom kontinente sa už naplno rozbehlo organizovanie živých podujatí. To štvrtkové, vyhlásenie hudobných cien iHeart Radio Musice Awards, bolo pompéznou šou s množstvom súčasných hviezd.

28.05.2021 06:45
2021 iHeartRadio Music Awards Foto: ,
Speváčka Doja Cat patrila medzi najodvážnejšie dámy večera.
debata (2)

Medzi hosťami ceremoniálu, na ktorom sa rozdávali trofeje za hudobné počiny uplynulého roka, sa objavila napríklad speváčka Demi Lovato, ktorá len nedávno ohlásila verejnosti, že je nebinárnou osobou a nevníma sa ani ako žena, ani ako muž. V zamatovom nohavicovom kostýme z dielne ateliéru Dundas, pod ktorý si neobliekla spodnú bielizeň, však bolo jasné, že minimálne krivky jej zostali ženské. Alebo teda, ak máme byť presní, také, ktoré sa zvyčajne za ženské označujú.

Raperka Megan Thee Stallion pózuje s cenou pre...
Ocenená Doja Cat sa prezliekla do šiat s cats...
+12LL Cool J a jeho tepláková súprava.

V zástupe umelkýň zaujali na prvý pohľad aj raperka Megan Thee Stallion či speváčka Doja Cat. Obe dámy, ktoré v tento večer triumfovali v rámci ocenení, stavili na odhaľujúce kreácie. Doja Cat v priehľadných šatách až po zem odhalila vysoko vykrojené nohavičky a obliny poprsia. Minikreácia raperky s transparentným prestrihom pre zmenu odhaľovala časť jej torza.

Podobné modely k hudobnému priemyslu už akosi patria, no vždy sa nájdu aj dámy, ktoré túžia z tejto „prvoplánovo sexy“ cesty vybočiť. Podarilo sa to napríklad speváčka H.E.R., tohtoročnej držiteľke Oscara za najlepšiu filmovú pieseň.

zväčšiť Speváčka H.E.R. prišla vzdať poctu Eltonovi... Foto: SITA/AP, Chris Pizzelo
2021 iHeartRadio Music Awards Speváčka H.E.R. prišla vzdať poctu Eltonovi Johnovi a aj sa k tomu patrične obliekla.

Ona, podobne ako umelkyňa Brandi Carlile a speváčka Lovato vzdali poctu Eltonovi Johnovi, ktorého počas večera ocenili titulom Icon Award. H.E.R. si k tomu obliekla model zvonových nohavíc ozdobených perím a doplnený tričkom so spevákovou podobizňou. A neskôr ho vymenila za nohavicový kostým zo zlatého materiálu. Opäť s extravagantnými zvonovými nohavicami, ktoré kedysi Elton John spopularizoval v rámci svojich divokých kostýmov.

Meghan  fox Čítajte viac Heslo Megan Foxovej počas udeľovania hudobných cien? Úsporne, vášnivo, sexi

Medzi ocenenými v rámci večera sa objavili okrem všetkých spomenutých speváčok aj interpreti ako raper Roddy Rich, hudobník a spevák Machine Gun Kelly, spevák The Weeknd či formácia Dan + Shay alebo Twenty One Pilots. Viac záberov z červeného koberca si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vyhlásenie #iHeartRadio Awards #Meghan Thee Stallion #Doja Cat #H.E.R.

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...