Čierna vdova Scarlett! Žiarila na premiére plnej superhrdinov

Viete, čo sa stane, keď sa stretne niekoľko komiksových hrdinov pred jednou kamerou? Vznikne jeden z najočakávanejších filmov roka medzi komiksovými fanúšikmi. V stredu večer mal v Los Angeles premiéru snímka Avengers, o ktorej je reč.

12.04.2012 16:00
debata
Herečka Scarlett Johansson dorazila na premiéru... Foto: Reuters
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson dorazila na premiéru v šatách z kolekcie Versace.

Príbeh z pera autora komiksov Stana Leeho spojil obľúbené postavy ako kapitán Amerika, Iron Man či Thor v boji na ochranu bežných smrteľníkov a vďaka hollywoodskym tvorcom sa naň už o pár dní budú môcť vybrať aj diváci. Na veľkolepej premiére, samozrejme, nechýbali predstavitelia hlavných úloh.

Väčšinu z nich stvárnili herci, ktorí už majú za sebou sólo filmy s komiksovými hrdinami. Napríklad Chris Evans si teda zopakoval rolu kapitána Amerika či Robert Downey Jr. vynálezcu Tonyho Starka alias Iron Mana.

Herečka Cobie Smoulders v šatách od Donny Karan. Foto: Reuters
Cobie Smoulders Herečka Cobie Smoulders v šatách od Donny Karan.

Azda najočakávanejšou posilou tímu je však Čierna vdova v podaní Scarlett Johanssonovej. A hollywoodska kráska, ktorá zvádza na filmovom plátne, nezostala svojej povesti krásavice nič dlžná ani na červenom koberci.

Plavovláska prišla v čiernych puzdrových šatách značky Versace a jej vzhľad bol správne namiešaným koktejlom sexepílu a štýlovosti. Zahanbiť sa však nedali ani ďalšie dámy – napríklad Cobie Smoulders, ktorá stavila na večerné šaty od Donny Karanovej, alebo herečka Ryoko Yonekura v trblietavej luxusnej kreácii od Giorgia Armaniho.

Herec Robert Downey Jr. s manželkou Susan. Foto: Reuters
Robert Downey Jr. Herec Robert Downey Jr. s manželkou Susan.

Medzi hviezdami, ktoré ochotne pózovali fotografom pri filmovom motocykli či luxusnom športiaku, však chýbala herečka Gwyneth Paltrow. Jej postava sekretárky Pepper Pottsovej z Iron Mana sa síce vo filme objaví len na chvíľu, ale mnohí zástupcovia médií očakávali, že herečka príde snímku podporiť.

V očakávaní sú aj producenti Avengers, ktorí čakajú na debutový výsledok filmu. Už tri týždne totiž americkým kinám vládnu Hry o život a práve Avengers by mohli prelomiť toto kraľovanie. S armádou superhrdinov by sa im to mohlo podariť.

Japonská herečka Ryoko Yonekura na premiére...
Herečka Cobie Smoulders v šatách od Donny Karan.
+11Herec Chris Hemsworth na premiére filmu Avengers.
debata chyba

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...