Hviezda z Koruny ako magnet pre fotografov: Na cenách BAFTA očarili aj ďalšie dámy

Nedávno oslávila 55. narodeniny, ale medzi mladšími kolegyňmi bola neprehliadnuteľná. Na televíznych cenách BAFTA v Londýne objektívy zbesilo cvakali herečku Helenu Bonham Carterovú.

06.06.2021 18:03
Britain Bafta TV Awards Arrivals Foto: ,
Herečka Helena Bonham-Carter prišla v bodkovanej kreácii a vyzerala očarujúco.
debata

Známa Britka, ktorá na slávnostnom vyhlásení cien pre televízne počiny roka reprezentovala seriál Koruna, sa objavila v nedeľu popoludní na fotostretnutí s médiami a obliekla si romantický a mladistvý model bielych šiat s červenými bodkami. Všitý korzet, záplava tylu, to všetko môže pôsobiť gýčovo, no v prípade hrdinky mnohých temných komédií Tima Burtona či príbehov o Harrym Potterovi, fungovala módna voľba na jednotku.

Herečka Zawe Ashton a jej neprehliadnuteľné šaty.
Herečka Helena Bonham-Carter prišla v...
+13Herečka Jessica Plummer pózuje fotografom na...

Samozrejme, príležitosť prísť osláviť televíznu tvorbu a užiť si uvoľnenie opatrení proti koronavírusu si prišli mnohé ďalšie známe tváre. Seriál Bridgerton napríklad, ďalší hit z produkcie Netflixu, reprezentovali herečky Nicola Coughlan a Golda Rosheuvel. Ani jednu z nich nešlo prehliadnuť. Plavovláska Coughlan zvolila výrazné červené šaty s architekturálnou zvonovou sukňou, jej staršia kolegyňa, predstaviteľka seriálovej kráľovnej, stavila na kombináciu dobovej inšpirácie s moderným twistom, čierny tyl spojila s bielou košeľovou blúzkou a výraznými topánkami.

Herečka z hitu Bridgerton Golda Rosheuvel... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Bafta TV Awards Arrivals Herečka z hitu Bridgerton Golda Rosheuvel zaujala svojou módnou voľbou.

Slávnostný podvečer ozdobila talentovaná Lydia West, ktorú môžu slovenskí diváci poznať napríklad z obrazoviek HBO a projektu Bol by to hriech. Omnoho známejšou tvárou bude pre našinca však Jodie Comer. Blondínka z hitu Na muške, ktorý sa dočkal už troch sérií a pripravuje sa ďalšia, prekvapila ležérnosťou. Možno až tak trošku odevnou lenivosťou. Vystačila si s čiernym nohavicovým overalom na ramienka a takmer neupraveným lookom s nahým líčením.

Britain Bafta Film Awards 2021 Čítajte viac BAFTA plná hviezd: Kráska z Bridgertonu očarila, zaľúbení manželia Jonasovci tiež

Večeru nechýbal ani sexepíl v podobe minišiat či odvážnejších priehľadných kreácií, o tie sa postarala napríklad herečka Jessica Plummer alebo moderátorka AJ Odudu. Viac si pozrite v našej galérii.

Mená ocenených neboli ešte v čase prípravy článku známe, dozviete sa o nich určite v pondelok – v niektorom z ďalších materiálov na Koktail.pravda.sk alebo v rubrike Kultura.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Helena Bonham Carter #BAFTA #Jodie Comer #Lydia West

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...