Takto sa obliekajú dámy v dôchodkovom veku? Prečo nie! Helen Mirren vyrazí dych

Už o pár dní bude mať aj v slovenských kinách premiéru deviaty film z megaúspešnej série Rýchlo a zbesilo. Jednou z jeho hviezd však nie sú len akční hrdinovia, ale aj držiteľka Oscara. Vlastne dve.

07.06.2021 09:59
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lee Harris (@_leeharris_)

Áno, v snímke Rýchlo a zbesilo 9 sa vrátia obe slávne herečky, ktoré si za svoj filmový talent v minulosti domov odnášali pozlátenú sošku – reč je o Charlize Theronovej, ktorá stvárni bývalú kyberteroristku s ďalšími nekalými plánami, ale tiež Helen Mirrenovej – britskej rodáčke a hviezde filmu Kráľovná.

Práve druhá menovaná sa zapojila do zoznamu známych tvárí, ktoré v týchto dňoch propagujú prichádzajúcu novinku pred novinármi, aby následne takto prilákali do kín (spamätávajúcich sa stále z pandémie) čo najviac divákov. Helen Mirren pri tom znovu ohúrila – svojím šarmom, ochotou obliecť si niečo, čo by si väčšina jej rovesníčok netrúfla dať na seba, ale aj mladistvým šmrncom, ktorý je jej vlastný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lee Harris (@_leeharris_)

Britská rodáčka, ktorá v júli oslávi 76. narodeniny, sa objavila na stretnutí s médiami, pričom na túto príležitosť zvolila výrazné šaty malinovej farby z dielne Max Mara. Druhou voľbou bol potom ostroružový nohavicový kostým doplnený výrazným zeleným topom a tiež lodičkami v smaragdovozelenej farbe od Rogera Viviera.

Fotografie slávnej vyšetrovateľky zo seriálu Hlavný podozrivý zverejnil štylista Lee Harris na svojom instagramovom profile. Harris sa stará napríklad aj o garderóbu herečky a moderátorky Drew Barrymoreovej v rámci príprav jej talk-šou či fotení. S Mirrenovou spolupracuje už nejaký ten mesiac.

Za aktuálne odevné voľby, ktoré pre herečku pripravil, zožal nadšené reakcie od internetových fanúšikov aj sledovateľov. Zdôrazniť treba, že sa mu skutočne podarilo ešte zvýrazniť prirozdený mladistvý zjav, ktorým britská hviezda napriek pribúdajúcemu veku stále disponuje. A možno s podobnými farbami bude inšpiráciou aj pre zrelé dámy na Slovensku. Čo poviete?

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #šaty #Rýchlo a zbesilo #pôvab #farby #štýl #Max Mara

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....