Hviezda z 90210 vyrazila do ulíc: Imidž sexy pretekárky, spokojná po premiére

Niektorí diváci si ju ešte pamätajú z pokračovania slávneho seriálu Beverly Hills 90210, ktoré sa uvádzalo pod zjednodušeným názvom v podobe koncovej päťčíslice. Herečka Annalynne McCord aj po rokoch od nakrúcania boduje pred objektívmi.

09.06.2021 00:00
Race to Erase MS Drive-In Event Foto: ,
Herečka AnnaLynne McCord na podujatí Race to Erase MS drive-in event.
debata

Počas uplynulého víkendu sa 33-ročná dáma objavila na charitatívnej akcii v Los Angeles, ktorá bola jedným z prvých eventov svojho druhu – benefičným podujatím na zbieranie finančných prostriedkov spojeným tiež s prehliadkou či automobilovou jazdou. McCord možno aj pre charakter podujatia volila trendový model nohavicového overalu – tak trošku to pôsobilo ako pretekárska kombinéza. Sexy dojem jej však dodával rozopnutý zips na prednej časti, ale aj bujná kučeravá hriva americkej herečky.

Herečka Victoria Justice na akcii Race to Erase...
Herečka AnnaLynne McCord na podujatí Race to...
+2Spevák Lance Bass.

Okrem McCordovej sa na podujatí objavila napríklad herečka a speváčka Victoria Justice, ktorej robila spoločnosť aj jej sestra Madison. Medzi hosťami sa tiež ukázal Lance Bass, spevák, herec a bývalý člen formácie N'Sync.

O tom, že v meste anjelov (teda LA) sa spoločenský a šoubiznisový život vracia pomaličky do normálu, svedčia aj ďalšie podujatia organizované pre časť zástupcov verejnosti a vybrané médiá.

Iba pár dní pred víkendovou akciou Race to Erase sa konala aj premiéra McCordovej nového filmu – akčnej snímky Feral State, v ktorej stvárňuje vyšetrovateľku Ellis ocitajúcu sa v problémoch, ktoré súvisia s jej detektívnou prácou. Plavovláska v tomto prípade tiež neponechala nieč na náhodu a pre zmenu zaujala kratučkými šortkami, ktoré boli súčasťou dámskeho kostýmu s elegantným sakom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #pôvab #AnnaLynne McCord #sexy #pretekárka

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....