Latino krásky na premiére! Jedna krajšia ako druhá, Polanco dokonca v priesvitnom

Snímka In the heights, pre hispánsku komunitu nepochybne jeden z očakávaných filmov roka, sa v stredu večer dočkala poriadnej premiéry. Ako úvodný film newyorského festivalu Tribeca ju uviedla záplava hereckých hrdinov, ale aj pozvané hviezdy.

11.06.2021 00:00
2021 Tribeca Film Festival - "In the Heights"... Foto: ,
Herečka Melissa Barrera sa na premiére filmu In the Heights objavila v šatách značky Dundas.
debata

Veľkolepá premiéra bola pravdepodobne prvou skutočne verejnou akciou s množstvom celebrít a zástupcov médií, ktorá sa konala vo Veľkom jablku. Po pandemických reštrikciách, ktoré trvali dlhé mesiace, sa situácia uvoľnila a to, samozrejme, využili aj organizátori prestížneho filmového festivalu.

Hlavnými hviezdami filmu plného divokých rytmov, hudby, tanca, ale aj skutočnej latino drámy je herec Anthony Ramos, ktorého málokto prehliadol. Na premiéru si totiž obliekol pánsky oblek so vzorom zvieracej srsti. Skrátka, imidž šelmy s ochotou na módne experimenty a výsledok vôbec nevyzeral zle.

Herec Anthony Ramos sa nedal prehliadnuť.
Producent projektu In the heights a herec...
+9Herečka Dascha Polanco prekvapila voľbou...

Zahanbiť sa však nedali ani ženské hviezdy snímky – azda najviac sa voľba vydarila ústrednej ženskej predstaviteľke Melisse Barrere, ktorá si obliekla model šiat značky Dundas. Výrazná zelená farba, vysoký rozparok, prestrih v oblasti drieku, ktorý odhaľoval nahú kožu – brunetka vyzerala jednoducho supersexy a zároveň rafinovane. Toto bol styling na jednotku s hviezdičkou.

Ani jej kolegyňa Leslie Grace však neprišla skrátka. Model večerných šiat s výšivkou imitujúcou pávie perie, ktoré vznikli v salóne Giorgia Armaniho, brali dych. Keď sa v nich navyše Grace zatočila, aby zvýraznila kruhovú sukňu, fotografi cvakali ako besní.

zväčšiť Herečka Dascha Polanco prekvapila voľbou... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 Tribeca Film Festival - "In the Heights" Premiere Herečka Dascha Polanco prekvapila voľbou polopriehľadnej róby.

Premiéru si nenechala ujsť ani herečka Dascha Polanco, rodáčka z Dominikánskej republiky, ktorú si diváci môžu pamätať zo seriálu Orange is the new black. Tridsaťosemročná celebrita zvolila model provokatívnejších šiat, ktoré síce na prvý pohľad zahaľovali jej ženské tvary, no pri bližšom skúmaní prekvapili polopriehľadným materiálom. A tiež tým, čo sa objavuje pod ním.

Filmovú premiéru si, samozrejme, nenechal ujsť ani známy herec Lin Manuel Miranda, ktorý sa v tomto prípade ujal role producenta filmu. Snímku prišiel podporiť tiež spevák a herec Marc Anthony, bývalý manžel Jennifer Lopezovej. Viac záberov z červeného koberca, ktorý tentoraz mal žltú farbu, si pozrite v našej galérii. Nižšie nájdete aj trailer na film, ktorý má podľa kritikov šance stať sa hitom leta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #priehľadné šaty #Dascha Polanco #In the heights

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...