Stone odložila zvodný look, stačia jej džínsy. 30 rokov späť? Niet divu, že uchvátila

Už niekoľko známych tvárí sa objavilo počas uplynulých dní na filmovom festivale Tribeca v New Yorku. Pridala sa ku nim aj známa herečka Sharon Stone.

18.06.2021 10:55
2021 Tribeca Festival - Awards Night Jury Photo... Foto: ,
Herečka Sharon Stone na stretnutí poroty s fotografmi počas 20. ročníka filmového festivalu Tribeca.
debata

Hviezda hitu Základný inštinkt, erotického trileru, ktorý patril medzi najzárobkovejšie filmy 90-tych rokov, prekvapila svojou ležérnosťou. S fotografmi sa stretla oblečená v džínsoch, ľanovom tielku a košeli, so slnečnými okuliarmi na očiach a farebnými espadrilkami na nohách. Dnes 63-ročná herečka hrdo predvádza svoje šediny, ktorých pribúda v plavých vlasoch stále viac. S úsmevom na tvári a sebavedomím však Sharon Stone vyzerá stále príťažlivo a sexy.

Jej prítomnosť v New Yorku však nebola náhodná, keďže sa po jej boku objavili aj zástupcovia spoločnosti Luxottica, ktorá je známa najmä svojou bohatou selekciou a ponukou slnečných okuliarov, ktoré distribuuje po celom svete. Jeden z modelov predviedla aj samotná Sharon.

Herečka Sharon Stone na stretnutí poroty s...
Herečka Hari Nef.
+3Zľava: Šéf predaja firmy Luxottica Group...

Herečka iba deň pred svojou návštevou na filmovom festivale zaujala fanúšikov aj doteraz nezverejneným videom, ktoré sa objavilo na jej twitterovom profile. Ide o nahrávku kastingu pre film Základný inštinkt, ktorý jej zabezpečil celosvetovú slávu.

Krátke video zachytáva herečku pri hraní jednej zo scén filmu pred režisérom Paulom Verhoevenom, pričom viacero fanúšikov neprehliadlo, že jej talent byť femme fatale a zvádzať (čo sa od jej hrdinky Catherine Tramellovej očakávalo) je skutočne výnimočný.

Stone sa pritom už dávnejšie priznala, že napriek tomu, že mnohí majú pocit, že rolu dostala takmer okamžite, nebolo to vôbec jednoduché. „Ponúkli ju asi 12, možno 13 ženám, ktoré je odmietli. Takže to nebolo o tom, že som prišla a všetci zhíkli ‚to je ona‘! Skôr si asi povedali, hmm, tak dobre. Ale už fakt, že som sa dostala na nakrúcanie, znamenal veľa,“ opísala Stone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #Tribeca #Základný inštinkt

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...