Paris Hilton sa pochválila nielen šialene zamilovaným snúbencom! Aj XXL diamantom na prste

Paris Hilton ovládla červený koberec festivalu Tribeca, počas ktorého sa konala premiére snímky This Is Paris.

22.06.2021 00:00
paris hilton Foto: ,
Paris Hilton a jej snúbenec Carter Milliken Reum počas premiéry snímky "This Is Paris" počas festivalu v Tribece.
debata

40-ročná boháčka predviedla nielen svoje pekné štíhle telo, ale aj obrovský diamant, ktorý sa jagal na jej prste. To všetko ešte podčiarkla zamilovanou šou so snúbencom, Carterom Reumom, s ktorým si vymieňala bozky aj dotyky.

Hilton sa ukázala v čiernych minišatách, ktoré boli posiate zlatými vzormi, jej tvár zakrývali aj slnečné okuliare. Do pozornosti sa tlačil aj zásnubný prsteň tvorený obrovským diamantom, ktorý je predzvesťou blížiacej sa prominentnej svadby.

zväčšiť Paris Hilton počas premiéry snímky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
paris hilton Paris Hilton počas premiéry snímky "This Is Paris" počas festivalu v Tribece - predviedla aj zásnubný prsteň.

K blond hviezde sa na červenom koberci pridala aj jej mladšia sestra, 37-ročná Nicky Hilton a takisto režisérka dokumentu o Hiltonovej, Alexandra Dean.

 Paris Hilton a jej snúbenec Carter Milliken...
 Paris Hilton a jej snúbenec Carter Milliken...
+3Paris Hilton počas remiéry snímky  "This Is...

Ako Hilton vysvetlila, film bol na prehliadku Tribeca vybraný už minulý rok, ale pre pandémiu sa premietanie neuskutočnilo. „Som veľmi nadšená, že ho vidím znova na veľkom plátne. Ďakujem miliónom ľudí, ktorí si pozreli dokument na youtube, aj za všetky listy a správy, ktoré som dostala a hovorili o tom, ako vás film inšpiroval a ako ste sa v mojom príbehu našli,“ cituje Hilton Daily Mail a jej slová pokračujú: „Úprimnosť a ‚otvorenie‘ mojej traumy a mojej minulosti nebolo ľahké, ale bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila. Viem, že tínedžerka Paris by bola taká hrdá na ženu, akou som dnes.“

Vzťah známej dedičky hotelového impéria s novým mužom začali americké „médiá“ pretriasať na jar 2020, kedy boháčku zachytili objektívy v spoločnosti už spomínaného Cartera Reuma, podnikateľa a autora niekoľkých motivačných a biznisových kníh, ktorý sa sám radí k úspešným a finančne zabezpečeným mužom. Ako neskôr Hilton priznala, našla muža, s ktorým je pripravená založiť si rodinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Tribeca

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...