Marcinková rodila v predpremiére, Hřebíčkovú to čaká po nej! Matky konečne v kinách

Už minulý rok sa mnohí fanúšikovia komediálneho žánru tešili na premiéru komédie Matky. Pre pandémiu sa však stále posúvala.

22.06.2021 12:00
616960425 Foto:
Herečka Petra Hřebíčková vo vysokom štádiu tehotenstva na premiére komédie Matky.
debata

Dnes je však definitívne isté, že diváci na Slovensku aj v Česku sa jej konečne dočkajú. Už najbližší štvrtok vstúpi novinka z českej produkcie do kín.

V nedeľu podvečer sa v Prahe uskutočnila aj dlho posúvaná premiéra, na ktorej nechýbali mnohí protagonisti. Azda najviac v tomto prípade zaujala herečka Petra Hřebíčková – podobne ako hrdinky nového filmu je sama v šťastnom očakávaní a pred objektívmi si stískala poriadne zaoblené bruško.

Zdá sa, že filmovačka komédie o „materských radostiach aj starostiach“ mala zvláštny vplyv aj na herečky samotné. Medzi avizovaným uvedením snímky v kinách a jej posúvaním z dôvodu pandémie koronavírusu a zatvorených kín stihla priviesť na svet svoje druhé dieťa aj slovenská herečka Gabriela Marcinková. Tá dopĺňa zostavu štvorice ústredných hrdiniek filmu, okrem nej a Hřebíčkovej si hlavné úlohy zahrala aj Hana Vágnerová a Sandra Nováková, ktorá je zároveň spoluautorkou scenára.

milenky, gabriela marcinková, marcinková Čítajte viac Gabika Marcinková šťastnú novinu tajila niekoľko dní! Je z nej dvojnásobná mama

Scenár novej komédie opisuje problematiku novodobého materstva a je primárne zacielený na ženské publikum, i keď aj muži zohrávajú v tejto komédii dôležitú úlohu. Čo sa hercov týka, diváci uvidia napríklad Jakuba Prachařa či Vladimíra Polívku. Príbeh bez servítky zachytáva radosti i starosti súčasných matiek a v kombináciou s dávkou sebairónie či čierneho humoru má potenciál zaujať široké spektrum divákov.

debata chyba

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...