Po 60-ke s toľkými deťmi na krku: Baldwin ukázal rodinu, kto je tu vlastne boss?

Hoci s exmanželkou Kim Basingerovou mal len jednu dcéru, pred odchodom na dôchodok svoju rodinu Alec Baldwin poriadne rozšíril. Vôbec prvýkrát mali médiá v utorok večer možnosť vidieť jeho kompletné potomstvo, ktoré má s manželkou Hilariou.

24.06.2021 00:00
NY World Premiere of "The Boss Baby: Family... Foto: ,
Herec Alec Baldwin, jeho manželka Hilaria Baldwin a ich deti na premiére animovaného filmu The Boss Baby: Family Business.
debata

Populárny hollywoodsky herec a komik spoločne s pôvabnou manželkou, ktorá je známa ako knižná autorka a zanietená cvičiteľka jogy, vyrazil na premiéru pokračovania animáku Boss Baby. A pripravili sa na to celkom tematicky. Celá família sa totiž obliekla do tmavých oblekov, ktoré dopĺňala biela košeľa a tmavá kravata. Od najstaršieho až po najmladšieho člena rodiny Baldwinovcov tak všetci vzdali „hold“ filmovému hrdinovi – šéfujúcemu batoľaťu.

Hilaria, ktorá v tmavom obleku na pánsky štýl vyzerala veľmi sexy, je šesťnásobnou mamou. Baldwinovi už stihla porodiť počas ich vzťahu dcérky Carmen a Luciu a synov Romea, Rafaela, Leonarda a Eduarda. Tí najmenší členovia rodiny, reč je o Eduardovi a Lucii, absolvovali slávnostnú newyorskú premiéru v náručí svojich rodičov.

Hilaria Baldwin s dcérou Carmen.
Herec Alec Baldwin a jeho kolegyňa Amy Sedaris.
+5Herec Alec Baldwin, jeho manželka Hilaria...

Mnoho užívateľov internetu po zverejnení záberov online komentovalo, či je pre šesťdesiatnika naozaj dobré byť otcom toľkých malých detí. Samotný Baldwin však viackrát v minulosti priznal, že hoci je to vyčerpávajúce, užíva si každú chvíľu so svojimi potomkami. S exmanželkou Kim Basingerovou má „len“ dcéru Ireland, o ktorú v období rozvodu dvojica bojovala a v tom čase sa hovorilo o tom, že si bývalí partneri nevedia prísť na meno.

Kim basinger-koláž Čítajte viac Čo poviete, podobá sa na svoju mamu, krásnu Kim Basinger? Ireland opäť zhodila šaty

Ireland napokon skončila v striedavej starostlivosti, no zdá sa, aspoň podľa sociálnych médií, že bližší vzťah má práve s otcom. S Baldwinom sa však zjavne už pomerila aj jeho bývalá, držiteľka Oscara Basinger.

Iba nedávno komentovala jednu z jeho fotografií na Instagrame, no neodpustila si ani podpichovačnú poznámku. K záberu, na ktorom herec sedí na gauči v obložení svojich detí, napísala: „Aké roztomilé. Myslím tie deti…“

Už fakt, že Basinger napísala niečo pod hercovu fotografiu, je však podľa médií dôkazom, že ich vzťah sa zlepšil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #Alec Baldwin #Kim Basinger #Hilaria Baldwin

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...