O rok 70-ničkou, ale... Zuzana Bubílková očarila nielen Krampola! V žltej ju nešlo prehliadnuť

Pred pár týždňami oslávila známa moderátorka a novinárka narodeniny! A svoj vek si užíva...

24.06.2021 10:00
debata (1)

Moderátorka Zuzana Bubílková nie je na spoločenských podujatiach práve varená-pečená! Predsa len, aj ju už obdobie pandémie zrejme omrzelo a v dobrej nálade sa vybrala za zábavou. A tak, aby ju len tak niekto neprehliadol.

zväčšiť Zuzana Bubílková a Jiří Krampol na krste klipu... Foto: Profimedia
Zuzana Bubílková a Jiří Krampol Zuzana Bubílková a Jiří Krampol na krste klipu Radima Flendera .

Prišla na krst klipu Radima Flendera s optimistickým názvom Bude líp do jedného z pražských barov. Moderátorka a novinárka stavila na výsostne letnú farbu a do nočnej Prahy zvolila výrazne žltý overal, ktorý doplnila strieborným opaskom aj výraznou retiazkou s príveskom. Počas večera jej robil garde aj herec Jiří Krampol, v spoločnosti ktorého sa schuti nasmiala aj dobre zabavila.

Britain Queen's Birthday Čítajte viac Naozaj osobná fotografia, ktorá dojíma! Mladá Alžbeta II. v obklopení mužov jej života

Sympatická blondínka s podrezaným jazykom, ktorá o rok oslávi okrúhlu 70-ku, je známa svojím optimizmom, ktorý nestratila ani po niektorých náročných skúškach, ktoré jej osud uštedril. Niekoľko rokov bojovala s vážnou diagnózou, lekári jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy.

Bubílková sa preslávila na televíznej obrazovke vďaka satirickej relácii S politiky netančím, ktorú uvádzala spolu s už zosnulým Miloslavom Šimkom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Bubílková

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....