Farby dúhy, divoký mejkap - hviezdne drag queens v New Yorku vyleteli do oblakov

Fenomén menom Ru Paul Drag Race, televízna zábavná šou s drag performermi, sa dostala až do oblakov. Presnejšie na Empire State Building.

25.06.2021 10:14
"RuPaul's Drag Race All Stars 6" Cast Visit the... Foto: ,
Zľava hore: A’keria C. Davenport, Kylie Sonique Love, Scarlet Envy, Jan, Eureka!, Ginger Minj, Pandora Boxx, Jiggly Caliente, Trinity K. Bonet a Ra’Jah O’Hara a zľava dolu: Serena ChaCha, Yara Sofia, a Silky Nutmeg Ganache - hviezdy televíznej šou "RuPaul's Drag Race All Stars 6".
debata

Práve na jednom z najslávnejších mrakodrapov v New Yorku sa vo štvrtok popoludní objavili hviezdy najnovšej série projektu, ktorý už viac ako desať rokov fascinuje divákov a postupne sa z Ameriky rozšíril do viacerých krajín sveta.

Špeciál pod názvom Ru Paul Drag Race All Stars prináša súperenie drag queens, performerov, ktorí sa objavili už v minulých sériách, očarili svojím umením a talentom v rámci drag zábavy, no nedosiahli na víťazstvo. Takto dostávajú druhú šancu.

Samozrejme, aj v tomto prípade vyhrať môže len jedna drag queen, ale v New Yorku sa všetci účinkujúci stretli aj z iného dôvodu. Keďže aktuálne prebiehajú akcie na podporu komunity LGBTQI, tak sa organizuje množstvo podujatí, ktoré majú celú myšlienku pestrosti a oslavy hrdosti podporiť.

Trinity K. Bonet bude tiež súťažiť v televíznej...
A'keria C. Davenport zo šou RuPaul's Drag Race...
+4Drag performer Silky Nutmeg Ganache pózuje...

„Kráľovné“ z pódia sa nahodili do pestrofarebných šiat, nechýbali ani také s dúhovým motívom, aby spoločne podporili myšlienku rovnosti a zároveň zabávali New Yorčanov počas blížiacich sa dní, ktoré budú naplnené rozličnými aktivitami.

Samotná súťaž, ktorú na Slovensku môžu diváci sledovať prostredníctvom platformy Netflix, momentálne stále prebieha a už je jasné, že 2 z 13-člennej zostavy drag queens museli ísť domov. Ktorá zvíťazí sa však diváci dozvedia až v závere leta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pride #Ru Paul Drag Race #drag queen #Empire State Building

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...