Toľko erotiky na jednom koberci! Hviezdy na BET Awards sa odhalili, triumf patrí Ciare

Večer venovaný oceneniam umelcom zastupujúcim afroamerickú komunitu v americkom zábavnom priemysle sa premenil na akciu plnú erotiky a provokácie. Niežeby to bolo v rámci slávnostných eventov (najmä tých hudobných) niečo výnimočné. Napriek tomu niektoré dámy ťažko strážili hranicu cudnosti.

28.06.2021 10:00
debata (7)
Zľava: Speváčka Ari Lennox, speváčka Kaykillo a... Foto: SITA/AP
pjimage Zľava: Speváčka Ari Lennox, speváčka Kaykillo a speváčka Summer Walker.

Na červenom koberci sa objavilo niekoľko zástupkýň hudobnej brandže, ktorých hlavným mottom večera bolo zjavne ukázať čo najviac. Priehľadné šaty bez spodnej bielizne pod nimi, transparentné modely odhaľujúce fetišistickú spodnú bielizeň či prestrihy od výmyslu sveta, ktoré odhaľovali torzá a len prostredníctvom pár centimetrov látky skrývali intímne partie. Aj tak by sa dalo v skratke opísať, čo všetko sa dalo vidieť na BET Awards 2021.

Herečka a speváčka Chloe Bailey v priehľadnom...
Herečka Taraji P. Henson na vyhlásení cien BET...
+20Herečka Issa Rae.

Medzi dámami nepochybne zaujali speváčky Kaykillo a Summer Walker, ktoré spĺňali svojimi outfitmi vyššie uvedené (ba možno aj omnoho viac) a vlastne by asi neprekážalo, keby prišli na červený koberec nahé. Decentnejší styling, no rovnako provokatívnu voľbu potom predviedla napríklad Chloe Bailey v priehľadných šatách či raperka Megan Thee Stallion v archívnom modeli Jean Paul Gaultier. Ten sa inšpiroval zrodením Venuše a antickou estetikou, zároveň však odhalené boky nechávali vyniknúť raperkinu bujné a nahé krivky pod šatami.

Dávkovať sexepíl sa už rokmi pôsobenia v brandži naučila speváčka a tanečnica Ciara a vďaka tomu patrila aj medzi najsexi (a pritom štýlovo) odeté dámy večera. Trblietavý overal z ateliéru Alexandre Vauthier obopínal jej famózne krivky a mama troch detí vyzerala v ňom naozaj ukážkovo.

zväčšiť Speváčka Ciara v trblietavom overale Alexandre... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 BET Awards - Arrivals Speváčka Ciara v trblietavom overale Alexandre Vauthier. Predvádzala ukážkové krivky.

Jej kolegyňa Jennifer Hudson stavila na zvýraznenie stále štíhlejšej postavy – v tomto prípade ešte zdôraznenej kovovým korzetom, ktorý zhotovili v dielni Dolce & Gabbana. Išlo rovnako ako v prípade Stallionovej o archívny model z jednej zo slávnych kolekcií talianskeho dua.

Pozornosť však okrem dám na seba strhol aj spevák Lil Nas X, ktorý okrem dvojice outfitov na červenom koberci (zaujal najmä komplet od Richarda Quinna), predviedol aj šteklivé a sexy vystúpenie. V jeho závere neváhal vtisnúť bozk na pery jednému z tanečníkov. To bolo v rámci cien BET Awards takmer jedinečné – aj vzhľadom na fakt, že afroamerická komunita sa stále radí (aj vo svete šoubiznisu) medzi pomerne konzervatívne, keď príde na otázku sexuálnej orientácie a jej otvoreného prezentovania.

zväčšiť Spevák Lil Nas X (v strede) sa bozkáva s jedným... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
APTOPIX 2021 BET Awards Spevák Lil Nas X (v strede) sa bozkáva s jedným z tanečníkov počas vystúpenia na BET Awards 2021.

Móda ďalších prítomných hviezd si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #Jennifer Hudson #provokácia #Ciara #BET Awards

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...