Krásna Monica Bellucci v Elyzejskom paláci: Ako to robí, veď vyzerá úžasne!

Najprv módna prehliadka kolekcie haute couture, neskôr návšteva Elyzejského paláca na štátnej večeri - slávna talianska rodáčka Monica Bellucci mala perný pondelok.

06.07.2021 09:30
France Italy Foto: ,
Talianska herečka Monica Bellucci sa zúčastnila na štátnej večeri, ktorá sa konala v Elyzejskom paláci pri príležitosti stretnutia francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona a talianskeho prezidenta Sergia Mattarellu.
debata (2)

Herečka, ktorú aj mnohí Slováci dobre poznajú a obdivujú, sa na úvod týždňa objavila v Paríži hneď na dvoch ostrosledovaných podujatiach. Nesklamala fanúšikov, ani fotografov. Stavila na svoju obľúbenú čiernu a predviedla nadčasový pôvab, ktorý jej príroda nadelila do vienka.

Dnes 56-ročná hviezda filmov ako Malena či Matrix Reloaded po prehliadke ateliéru Christian Dior a jeho kolekcie haute couture prijala pozvanie na štátnu večeru francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona a jeho talianskeho kolegu Sergia Mattarellu. Bola jednou z úzkeho kruhu vybraných osobností sveta šoubiznisu a okamžite sa stala aj najfotografova­nejšou dámou eventu. Prirodzená krása a elegancia, ktorou Bellucci disponuje, účinkovala aj tentoraz. Pred objektívmi pôsobila pôvabne, étericky a zároveň veľmi uvoľnene.

Talianska herečka Monica Bellucci sa zúčastnila...
Módna dizajnérka dámskej línie značky Christian...
+3Talianska herečka Monica Bellucci sa zúčastnila...

Bellucci sa už dlhé roky objavuje na verejnosti prevažne v čiernej farbe a výnimku neurobila ani tentoraz. Obliekla si čierne hodvábne šaty prepásané opaskom so zlatou sponou. Model pochádzal práve z dielne francúzskeho Diora. Ani kreatívna šéfka značka, dizajnérka Maria Grazia Chiuri, ktorá má tiež taliansky pôvod, nechýbala na slávnostnej večeri.

Práve talianski umelci a talentovaní ľudia nachádzajú v Paríži často obrovský priestor na realizáciu a mnohí z nich sa do mekky módy a umenia presídľujú na stálo. To je aj prípad oboch spomenutých dám, ktoré v hlavnom meste Francúzska už mnohé médiá vnímajú ako „domáce“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #návšteva #Monica Bellucci #večera #Elyzejský palác

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...