Úchvatná! Holandská kráľovná v Berlíne očarila, jej cit pre módu opäť velebia

V rámci európskych kráľovských rodín možno ťahajú za kratší koniec pre veľkú pozornosť sveta sústredenú najmä na členov britskej kráľovskej rodiny. Ale v prípade členov holandskej monarchie rozhodne platí, že stoja za pozornosť. Najmä kráľovná Maxima.

07.07.2021 10:00
Germany Netherlands Foto: ,
Holandský kráľ Willem-Alexander a jeho manželka, kráľovná Maxima sa zúčastnili na kráľovskom bankete na ich počesť, ktorý sa konal v Berlíne.
debata

Argentínska rodáčka, ktorá je manželkou kráľa Willema-Alexandera a matkou štyroch jeho detí, bola stredobodom pozornosti aj počas nedávnej štátnej návštevy v Nemecku, ktorá bola plánovaná na tri dni. Od prvého momentu, ako sa zjavila pred objektívmi, sa o nej písalo ako o elegantnej dáme a vzore štýlu. Jej vzhľad aj voľbu modelov okamžite rozoberalo niekoľko portálov, ktoré sa venujú elegantnému a noblesnému štýlu členiek kráľovských rodín.

Holandský kráľ Willem-Alexander a jeho...
Holandský kráľ Willem-Alexander a jeho...
+2Holandský kráľ Willem-Alexander a jeho...

Maxima, ktorá je povestná svojím vycibreným vkusom a láskou k luxusným odevom, sa objavila v Nemecku v šatách bez rukávov s jemným vzorom, ktoré pochádzali z dielne značky Natan. Upravili jej ich na mieru, aby mohla predviesť populárnu midi-dĺžku a aby model nepôsobil až príliš pompézne. Neskôr sa potom kráľovná predstavila „v plnej zbroji“ – v jej prípade, rozumejte, že vo večernej toalete a s nádhernou korunkou v plavých vlasoch.

Holandská kráľovná Maxima počas slávnostného... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Germany Netherlands Royals Holandská kráľovná Maxima počas slávnostného ceremoniálu v Berlíne pri prijatí nemeckým prezidentom Frankom-Walterom Steinmeierom.

Ako poukázali lifestylové portály, model šiat na štátnu večeru v paláci Belleuve, ktorú organizovala nemecká vláda na počesť holandských hostí, pochádzal z dielne dizajnéra Jana Taminiaua.

Kráľovná Maxima s ním spolupracuje dlhé roky a vytvoril pre ňu niekoľko rób na tie najvážnejšie príležitosti v rámci kráľovských povinností. Aj preto jej voľbu hodnotili módni odborníci ako znak dôležitosti návštevy a udržiavania vzťahov medzi Nemeckom a Holandskom.

Viac záberov zo štátnej návštevy s príťažlivou a elegantnou kráľovnou Holandska si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #štýl #štátna návšteva #kráľovná Maxima

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...