Hviezda seriálu Elita z Netflixu v Cannes! Odhalila bruško, nezostalo len pri tom

Mnohí fanúšikovia s ťažkým srdcom prijali, že herečka Ester Exposito sa neobjavila vo štvrtej sérii projektu Elita - úspešného španielskeho seriálu z prostredia elitnej strednej školy, ktorý vysiela platforma Netflix. Zdá sa však, že sexy blondínka má "lepší" program.

07.07.2021 12:50
620074768 Foto:
Španielska herečka Ester Exposito na otvorení 74. ročníka filmového festivalu v Cannes.
debata

Exposito bola v utorok večer jednou z pozvaných hviezd, ktoré sa objavili na červenom koberci v rámci slávnostného otvorenia 74. ročníka festivalu v Cannes. Aj výberom garderóby sa zaslúžila o to, aby pritiahla na seba pozornosť.

Plavovláska si vybrala model fialových šiat (kompletu), ktorý zahaľoval prsia bandážovou časťou topu a zároveň kompletne odhaľoval jej brucho aj bedrá. Dlhá splývavá sukňa s rozparkom obkresľovala herečkine krivky. Celkovo mal look akoby orientálny nádych, plavovláska s vlasmi uhladenými pôsobila trošku ako zvodná brušná tanečnica. Model šiat pochádzal z dielne značky Etro, ktorá obliekla na galavečer niekoľko známych osobností. Šperky zase zapožičala kráske firma Bulgari.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ester (@ester_exposito)

Hoci Ester je ako herečka medzinárodne známa predovšetkým vďaka seriálu Elita a predovšetkým divákom Netflixu, v rodnom Španielsku je 21-ročná kráska skutočnou hviezdou. Pred kamerou sa objavuje už niekoľko rokov a patrí medzi tínedžerské idoly – jej konto na Instagrame sleduje bezmála 28 miliónov užívateľov, čo je číslo, akým sa nemôžu pýšiť ani mnohé hollywoodske hviezdy.

Objavili sa aj dohady, že práve jej silná fanúšikovská základňa je aj dôvodom, prečo si ju vlastne vybrali ako jedného z hostí na prestížny filmový festival, kde pozvanie na červený koberec sprevádza aj séria opatrení a tiež napríklad niekoľko poplatkov.

Tie zvyčajne pokrývajú práve hostiteľské firmy, módne, kozmetické či šperkárske značky, ktoré využívajú príležitosť na prezentáciu svojich produktov. Značku Etro v utorok večer reprezentovala napríklad aj topmodelka Candice Swanepoel alebo herečka MJ Rodriguez.

Carla Bruni pózuje fotografom v kreácii z...
Herečka Helen Mirren prišla v sprievode manžela...
+18Zľava: Speváčka a herečka Angele, Simon...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #Cannes #netflix #elita #Ester Exposito

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...