Pamätáte si potetovanú Sharlotu zo Superstar? To je premena. Najprv striptíz, potom Hollywood!

Aj slovenskí diváci si ešte možno pamätajú potetovanú moderátorku Sharlotu, ktorá sprevádzala zákulisným programom speváckej súťaže Superstar v roku 2019. Za pár rokov poriadne zmenila imidž.

09.07.2021 00:00
620298788 Foto:
Česká celebrita Šarlota Frantinová, známa tiež ako raperka a moderátorka Sharlota na premiére filmu Ubal a Zmiz v Prahe.
debata (1)

Kým Sharlotu, inak Šarlotu Frantinovú, mohli Slováci spoznať ako extravagantnú potetovanú mladú dámu, ktorá predvádzala pred kamerami originálne módne kreácie a extravagantný styling, pred pár dňami v Prahe ukázala 24-ročná rodáčka z Prahy celkom inú tvár.

Sharlota sa objavila na premiére nového filmu Ubal a zmiz. Look večera vzal mnohým dych. Blondínka si nechala svoje kadere upraviť do elegantných vĺn a vzala si na seba strieborné trblietavé šaty obkresľujúce jej krivky. Poriadne sexy, zároveň elegantná – hľadať rozdiely medzi lookom zo Superstar a tým súčasným by rozhodne nebolo náročné.

zväčšiť Česká raperka Sharlota. Foto: TV Markíza
Česká raperka Sharlota. Česká raperka Sharlota.

„Ďakujem, že som sa dnes mohla cítiť ako totálny avenger,“ napísala raperka na sociálnej sieti Instagram k fotografiám pred stredajšou premiérou filmu, ktorý má byť novodobou českou gangsterkou. Okrem Sharloty, ktorá si vo filme zahrala sexy tanečnicu v nočnom klube a pre nakrúcanie musela absolvovať aj niekoľko odvážnych scén pri tyči, si v ňom zahrala takmer výlučne mužská zostava.

Diváci v kinách tak uvidia zástupcov mladšej generácie ako Matouš Ruml a Janek Gregor, ale aj ostrieľanejšie mená, medzi nimi napríklad Martina Hoffmana. Ten už o necelý mesiac bude v kinách aj jednou z hlavných hviezd slovensko-českej dramédie Známi neznámi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Film Ubal a zmiz (@ubalazmiz)

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #premena #Sharlota

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...